Engelsk prosjektleder for Media Norge

Project Manager Ian Dutton, 5 fifteen

Den britiske programvareutvikleren 5 fifteen har ansatt Ian Dutton som prosjektleder med ansvar for å implementere annonsebestillingssystemet adDEPOT i Media Norges fire regionkontorer.  Ian Dutton kommer til 5 fifteen og Media Norge etter 13 år i IT-bransjen, hvorav 10 i avisindustrien.

– En av mine største utfordringer i den nye rollen vil være å utvide markedet for adDEPOT. Systemet er godt kjent i magasinindustrien, men for å få det til å fungere optimalt i avis, må det gjøres noen tekniske modifiseringer i programvaren. Etter 10 års tilsvarende arbeid i England, er jeg sikker på at vi skal finne løsninger som er bedre enn de som fins i dag, sier Dutton.

Dutton vil få ansvaret både for implementeringen av adDEPOT i Media Norges aviser og for kontakt med tredjepartsleverandørene. – Målet er å integrere de beste løsningene fra de beste leverandørene for å lage et system som overgår kundens forventninger, sier Ian Dutton.

5 fifteen leverer programvareløsninger og konsulentbistand til over 100 avis- og magasinutgivere over hele verden, inkludert Hearst Magazines, National Magazine Company, IPC Media, Elsevier-Science, Reed Business Information, Macmillan Publishing, Nature Publishing Group og Media Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: