Engelsk prosjektleder for Media Norge

Project Manager Ian Dutton, 5 fifteen

Den britiske programvareutvikleren 5 fifteen har ansatt Ian Dutton som prosjektleder med ansvar for å implementere annonsebestillingssystemet adDEPOT i Media Norges fire regionkontorer.  Ian Dutton kommer til 5 fifteen og Media Norge etter 13 år i IT-bransjen, hvorav 10 i avisindustrien.

– En av mine største utfordringer i den nye rollen vil være å utvide markedet for adDEPOT. Systemet er godt kjent i magasinindustrien, men for å få det til å fungere optimalt i avis, må det gjøres noen tekniske modifiseringer i programvaren. Etter 10 års tilsvarende arbeid i England, er jeg sikker på at vi skal finne løsninger som er bedre enn de som fins i dag, sier Dutton.

Dutton vil få ansvaret både for implementeringen av adDEPOT i Media Norges aviser og for kontakt med tredjepartsleverandørene. – Målet er å integrere de beste løsningene fra de beste leverandørene for å lage et system som overgår kundens forventninger, sier Ian Dutton.

5 fifteen leverer programvareløsninger og konsulentbistand til over 100 avis- og magasinutgivere over hele verden, inkludert Hearst Magazines, National Magazine Company, IPC Media, Elsevier-Science, Reed Business Information, Macmillan Publishing, Nature Publishing Group og Media Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: