Engelsk prosjektleder for Media Norge

Project Manager Ian Dutton, 5 fifteen

Den britiske programvareutvikleren 5 fifteen har ansatt Ian Dutton som prosjektleder med ansvar for å implementere annonsebestillingssystemet adDEPOT i Media Norges fire regionkontorer.  Ian Dutton kommer til 5 fifteen og Media Norge etter 13 år i IT-bransjen, hvorav 10 i avisindustrien.

– En av mine største utfordringer i den nye rollen vil være å utvide markedet for adDEPOT. Systemet er godt kjent i magasinindustrien, men for å få det til å fungere optimalt i avis, må det gjøres noen tekniske modifiseringer i programvaren. Etter 10 års tilsvarende arbeid i England, er jeg sikker på at vi skal finne løsninger som er bedre enn de som fins i dag, sier Dutton.

Dutton vil få ansvaret både for implementeringen av adDEPOT i Media Norges aviser og for kontakt med tredjepartsleverandørene. – Målet er å integrere de beste løsningene fra de beste leverandørene for å lage et system som overgår kundens forventninger, sier Ian Dutton.

5 fifteen leverer programvareløsninger og konsulentbistand til over 100 avis- og magasinutgivere over hele verden, inkludert Hearst Magazines, National Magazine Company, IPC Media, Elsevier-Science, Reed Business Information, Macmillan Publishing, Nature Publishing Group og Media Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: