Ny HP UV-farge godkjent for innendørs bruk

Den tyske komiteen AgBB (Ausschuss zur gesundheitlichen Bewertung von Bauprodukten) har godkjent HPs nye UV-tørkbare storformatblekk for innendørs bruk. HP FB225 Scitex blekk utvider bruksområdene for eiere av HP Scitex FB7600 Industrial Press maskiner og for alle som har HP Scitex FB7500 med oppgraderingsmodul. Lave avgass- og luktnivåer gjør blekket egnet til applikasjoner som skal brukes i sårbare miljøer, for eksempel barnehager, skoler og sykehus.

AgBB er oversatt en forkortelse for ”Komiteen for helsemessig evaluering av byggeprosjekter”. Den ble etablert i 1997, og består av representanter for sju nasjonale og regionale tyske helse- og miljøorganisasjoner. Komiteens prosedyrer og standarder betraktes som en internasjonal standard.

Det nye blekket har i følge HP også forbedrede egenskaper som gjør det velegnet på en rekke nye substrater, både faste og fleksible.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *