Xerox utvider i skyen

Xerox utvider i skyen med tjenester for mellomstore bedrifter, som infrastruktur som tjeneste (IAAS), sikkerhetskopiering (backup) og gjenoppretting ved systemsvikt (disaster recovery).

Xerox har tidligere kun tilbudt denne type tjenester til store internasjonale selskaper, men utvider nå tjenestene til også å omfatte mellomstore bedrifter med omsetning fra rundt 60 millioner kroner.

– Det er en utbredt misoppfatning at slike skytjenester kun er egnet for store organisasjoner med kompleks infrastruktur. De er minst like relevante og egnede for mindre organisasjoner, sier Ken Stephens, som er ansvarlig for skytjenester i Xerox.

Tjenestene er designet for Midrange og Intel systemer.
Xerox utvider i skyen med tjenester for mellomstore bedrifter, som infrastruktur som tjeneste (IAAS), sikkerhetskopiering (backup) og gjenoppretting ved systemsvikt (disaster recovery).

Xerox har tidligere kun tilbudt denne type tjenester til store internasjonale selskaper, men utvider nå tjenestene til også å omfatte mellomstore bedrifter med omsetning fra rundt 60 millioner kroner.

– Det er en utbredt misoppfatning at slike skytjenester kun er egnet for store organisasjoner med kompleks infrastruktur. De er minst like relevante og egnede for mindre organisasjoner, sier Ken Stephens, som er ansvarlig for skytjenester i Xerox.

Tjenestene er designet for Midrange og Intel systemer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: