M-real skifter navn

M-reals ledergruppe foreslår at generalforsamlingen 28. mars vedtar at M-real skifter navn til Metsä Board Corporation. Dette som en konsekvens av at M-reals strategi er sterkt fokusert på høykvalitets kartong av ferskfiber, og at selskapet er en ledende produsent av falsekartong. Metsäliitto Group, som M-real er en del av, har allerede byttet navn til Metsä Group.
– De siste årene har vi arbeidet målbevisst for å endre M-real fra å være en papirprodusent til å bli et kartongselskap, sier konsernsjef Mikko Helander i en kommentar. – Vår strukturomlegging er kommet så langt at vi nå vil kommunisere det også i selskapsnavnet. Som en del av Metsä Groups nye felles identitet vil vi forsterke vår synlighet i markedet.
M-reals hjemmeside endres (bortsett fra Investor-delen) 10. februar til den nye identiteten og får samtidig ny adresse; www.metsaboard.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: