Mer brukervennlige platefremkallere

PUBLISERT: 9 februar 2012
OPPDATERT: 9 februar

Danske Glunz & Jensen har modernisert platefremkalleren Raptor for å skape merverdi for kundene og for å møte en økende etterspørsel etter kontroll og enkelhet. Konkret har de utstyrt Raptor med GNUC ll teknologi. Det litt kryptiske navnet innebærer hovedsakelig et mer brukervennlig grensesnitt. – Vi er stolt over å ha løftet Raptor-plattformen og optimert den i kampen mot tidkrevende plateframstilling, sier Simon Jensen, Business Director i Glunz & Jensen.

Oppdateringen kalles Raptor+, og er i følge Glunz & Jensen en mer komplett løsning med flere standardfunksjoner enn den gamle modellen. Raptor+ -pakken inkluderer blant annet kjøleenhet og hånddusj, avløpsmanifold og et nytt frontpanel. Raptor+ kan brukes både offline og online.

 
Hva er GNUC ll Electronics?
I 2005 implementerte Glunz & Jensen det såkalte GNUC II Electronics i alle sine high‐end prosessorer. Det er et brukerpanel med touchscreen, som i følge fabrikanten ble meget godt mottatt blant kundene, siden fremkalleren ble langt mer intuitiv i bruk. GNUC inkluderer også online manualer, brukerdefinert oversetting av menyer, fjerndiagnostikk via Ethernet og backup av produktparametre. Dette er nå også blitt en del av Raptor+ i mellomsegmentet.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1