Mer brukervennlige platefremkallere

Danske Glunz & Jensen har modernisert platefremkalleren Raptor for å skape merverdi for kundene og for å møte en økende etterspørsel etter kontroll og enkelhet. Konkret har de utstyrt Raptor med GNUC ll teknologi. Det litt kryptiske navnet innebærer hovedsakelig et mer brukervennlig grensesnitt. – Vi er stolt over å ha løftet Raptor-plattformen og optimert den i kampen mot tidkrevende plateframstilling, sier Simon Jensen, Business Director i Glunz & Jensen.

Oppdateringen kalles Raptor+, og er i følge Glunz & Jensen en mer komplett løsning med flere standardfunksjoner enn den gamle modellen. Raptor+ -pakken inkluderer blant annet kjøleenhet og hånddusj, avløpsmanifold og et nytt frontpanel. Raptor+ kan brukes både offline og online.

 
Hva er GNUC ll Electronics?
I 2005 implementerte Glunz & Jensen det såkalte GNUC II Electronics i alle sine high‐end prosessorer. Det er et brukerpanel med touchscreen, som i følge fabrikanten ble meget godt mottatt blant kundene, siden fremkalleren ble langt mer intuitiv i bruk. GNUC inkluderer også online manualer, brukerdefinert oversetting av menyer, fjerndiagnostikk via Ethernet og backup av produktparametre. Dette er nå også blitt en del av Raptor+ i mellomsegmentet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *