Ny storformatskriver fra Epson

PUBLISERT: 9 februar 2012
OPPDATERT: 9 februar

Epson bygger videre på sin vellykkede serie storformatskrivere for skilt- og POS-applikasjoner. Nye SureColor SC-S30600 er en 64-tommers (162,6 cm), firefargers (CMYK), rullmaterskriver som holder et meget moderat prisnivå.
SC-S30600 produserer plakater, skilt, bannere, bakgrunnsbelyste paneler, POS-materiell til bildekor, innredningsdekorasjoner og utstillingsmontre. Et stort utvalg rullmedier kan brukes, for eksempel vinyl, PVC og transparent film, fotopapir og en rekke typer bannerunderlag.
Richard Barrow, senior produktsjef i Epson Europe, sier: – Det er raskt og enkelt å sette opp SC-S30600. Ilegg av tunge medieruller, vanligvis en oppgave for to personer, kan enkelt håndteres av én operatør takket være en smart løfteanordning. Stramming av mediet, noe som vanligvis bare kan gjøres fra skriverens forside, kan reguleres både fra for- og baksiden, slik at operatøren ikke kaster bort tiden på å gå fram og tilbake.
Maskinen er utstyrt med Epsons velprøvde Micro Piezo-skriverhodeteknologi. Utskriftshastigheten er fra 7,3 til 29,4 m2 per time, avhengig av utskriftsmodus. Førstnevnte er typisk for plakater til innendørs bruk,sistnevnte for bannere til utendørs bruk. Maksimal oppløsning er 1440 × 1440 dpi.
Epson lanserer også et nytt blekk – Epson UltraChrome GS2 – som er utviklet for å fungere perfekt med SC-S30600 og Epsons nye generasjon TFP-skrivehoder. Blekket har blant annet en ny formel for gult som holder seg lysekte lenger. UltraChrome GS2 er luktfri, inneholder ikke nikkel og krever ikke spesiell ventilasjon. Leverandøren oppgir en veiledende pris på ca kr. 110.000,- eks mva.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682