Ny storformatskriver fra Epson

Epson bygger videre på sin vellykkede serie storformatskrivere for skilt- og POS-applikasjoner. Nye SureColor SC-S30600 er en 64-tommers (162,6 cm), firefargers (CMYK), rullmaterskriver som holder et meget moderat prisnivå.
SC-S30600 produserer plakater, skilt, bannere, bakgrunnsbelyste paneler, POS-materiell til bildekor, innredningsdekorasjoner og utstillingsmontre. Et stort utvalg rullmedier kan brukes, for eksempel vinyl, PVC og transparent film, fotopapir og en rekke typer bannerunderlag.
Richard Barrow, senior produktsjef i Epson Europe, sier: – Det er raskt og enkelt å sette opp SC-S30600. Ilegg av tunge medieruller, vanligvis en oppgave for to personer, kan enkelt håndteres av én operatør takket være en smart løfteanordning. Stramming av mediet, noe som vanligvis bare kan gjøres fra skriverens forside, kan reguleres både fra for- og baksiden, slik at operatøren ikke kaster bort tiden på å gå fram og tilbake.
Maskinen er utstyrt med Epsons velprøvde Micro Piezo-skriverhodeteknologi. Utskriftshastigheten er fra 7,3 til 29,4 m2 per time, avhengig av utskriftsmodus. Førstnevnte er typisk for plakater til innendørs bruk,sistnevnte for bannere til utendørs bruk. Maksimal oppløsning er 1440 × 1440 dpi.
Epson lanserer også et nytt blekk – Epson UltraChrome GS2 – som er utviklet for å fungere perfekt med SC-S30600 og Epsons nye generasjon TFP-skrivehoder. Blekket har blant annet en ny formel for gult som holder seg lysekte lenger. UltraChrome GS2 er luktfri, inneholder ikke nikkel og krever ikke spesiell ventilasjon. Leverandøren oppgir en veiledende pris på ca kr. 110.000,- eks mva.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: