Ny storformatskriver fra Epson

PUBLISERT: 9 februar 2012
OPPDATERT: 9 februar

Epson bygger videre på sin vellykkede serie storformatskrivere for skilt- og POS-applikasjoner. Nye SureColor SC-S30600 er en 64-tommers (162,6 cm), firefargers (CMYK), rullmaterskriver som holder et meget moderat prisnivå.
SC-S30600 produserer plakater, skilt, bannere, bakgrunnsbelyste paneler, POS-materiell til bildekor, innredningsdekorasjoner og utstillingsmontre. Et stort utvalg rullmedier kan brukes, for eksempel vinyl, PVC og transparent film, fotopapir og en rekke typer bannerunderlag.
Richard Barrow, senior produktsjef i Epson Europe, sier: – Det er raskt og enkelt å sette opp SC-S30600. Ilegg av tunge medieruller, vanligvis en oppgave for to personer, kan enkelt håndteres av én operatør takket være en smart løfteanordning. Stramming av mediet, noe som vanligvis bare kan gjøres fra skriverens forside, kan reguleres både fra for- og baksiden, slik at operatøren ikke kaster bort tiden på å gå fram og tilbake.
Maskinen er utstyrt med Epsons velprøvde Micro Piezo-skriverhodeteknologi. Utskriftshastigheten er fra 7,3 til 29,4 m2 per time, avhengig av utskriftsmodus. Førstnevnte er typisk for plakater til innendørs bruk,sistnevnte for bannere til utendørs bruk. Maksimal oppløsning er 1440 × 1440 dpi.
Epson lanserer også et nytt blekk – Epson UltraChrome GS2 – som er utviklet for å fungere perfekt med SC-S30600 og Epsons nye generasjon TFP-skrivehoder. Blekket har blant annet en ny formel for gult som holder seg lysekte lenger. UltraChrome GS2 er luktfri, inneholder ikke nikkel og krever ikke spesiell ventilasjon. Leverandøren oppgir en veiledende pris på ca kr. 110.000,- eks mva.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280