GMG lanserer storformatpakke

Den tyske programvareutvileren GMG sjøsetter softwareløsningen ProductionSuite på Fespa Digital, som åpner om et par uker. ProductionSuite er farge- og produksjonsstyring spesielt utviklet for stormatproduktion, og skal være kompatibel med mer enn 800 skrivere og skjæremaskiner. GMG hevder at løsningen er den mest komplette som er å oppdrive for produksjon av storformatreklame, skilt og superformater.

Den modulære suiten, som omfatter GMG ColorServer, SmartProfiler, Editor, RIP, SmartProfiler og PrintStation gir hurtig og effektiv fargematch mellom trykk eller utskrifter som er produsert med forskjellige metoder, på forskjellige medier og ulike materialer.

– Vi er forberedt på å imøtekomme etterspørselen fra det digitale storformatmarkedet Vi har nå komplette løsninger som er blant de beste på markedet, sier Ian Scott, managing director i GMG.

GMG blir å finne på stand H22 i hall 3. Produktene vil også bli vist i bruk av andre utstillere, blant annet JetSet, Roland DG, Zünd Systemteknik og HP.

GMG har utviklet et bredt utvalg verktøy. Nå samles noen av de beste i en egen storformatpakke.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: