GMG lanserer storformatpakke

Den tyske programvareutvileren GMG sjøsetter softwareløsningen ProductionSuite på Fespa Digital, som åpner om et par uker. ProductionSuite er farge- og produksjonsstyring spesielt utviklet for stormatproduktion, og skal være kompatibel med mer enn 800 skrivere og skjæremaskiner. GMG hevder at løsningen er den mest komplette som er å oppdrive for produksjon av storformatreklame, skilt og superformater.

Den modulære suiten, som omfatter GMG ColorServer, SmartProfiler, Editor, RIP, SmartProfiler og PrintStation gir hurtig og effektiv fargematch mellom trykk eller utskrifter som er produsert med forskjellige metoder, på forskjellige medier og ulike materialer.

– Vi er forberedt på å imøtekomme etterspørselen fra det digitale storformatmarkedet Vi har nå komplette løsninger som er blant de beste på markedet, sier Ian Scott, managing director i GMG.

GMG blir å finne på stand H22 i hall 3. Produktene vil også bli vist i bruk av andre utstillere, blant annet JetSet, Roland DG, Zünd Systemteknik og HP.

GMG har utviklet et bredt utvalg verktøy. Nå samles noen av de beste i en egen storformatpakke.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: