Verdens første HP FB7600 er i drift

5 tonn og 312 skrivehoder sørger for kapasitet i monsterklassen.

Tungvekteren HP Scitex FB7600 Industrial Press ble lansert i oktober 2011, og den første installasjonen er nå fullført i England.

Det ble Bridgeshire Packaging Ltd i Derbyshire som fikk æren av å produsere kommersielt på denne maskinen for første gang. Bakgrunnen for investeringen er å øke produktiviteten i trykkeriets leveranser av skilt, plakater og boards.

Scitex FB7600 er en høyvolums produksjonsskriver som leverer utskrifter av topp kvalitet på en lang rekke materialer opp til 25 mm tykkelse. Maskinen skriver på film, papir, kartong og syntetiske materialer. Den bruker UV-blekk og opererer i åtte utskriftsmodus med en maksimal hastighet på 95 fullformatark i timen (165 x 320 cm), tilsvarende 500m2/time i 600 dpi.

Skandinavias første HP Scitex FB7600 er i drift i demolokalene til Storbildsbolaget i Helsingborg, Sverige.

 

HP Scitex FB7600 data

•          Oppløsning 600 dpi

•          Arkstørrelse : 320 x 165 cm

•          Materialtykkelse: maksimalt 25 mm

•          Utskriftshastighet : opptil 500 m² per time

•          Skrivehoder: 312 stk

•          Vekt : 5 tonn

•          Blekk : UV, godkjent av Greenguard Children & Scool

Bridgeshire Packaging Ltd i England ble først ut med Scitex FB7600.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: