Verdens første HP FB7600 er i drift

5 tonn og 312 skrivehoder sørger for kapasitet i monsterklassen.

Tungvekteren HP Scitex FB7600 Industrial Press ble lansert i oktober 2011, og den første installasjonen er nå fullført i England.

Det ble Bridgeshire Packaging Ltd i Derbyshire som fikk æren av å produsere kommersielt på denne maskinen for første gang. Bakgrunnen for investeringen er å øke produktiviteten i trykkeriets leveranser av skilt, plakater og boards.

Scitex FB7600 er en høyvolums produksjonsskriver som leverer utskrifter av topp kvalitet på en lang rekke materialer opp til 25 mm tykkelse. Maskinen skriver på film, papir, kartong og syntetiske materialer. Den bruker UV-blekk og opererer i åtte utskriftsmodus med en maksimal hastighet på 95 fullformatark i timen (165 x 320 cm), tilsvarende 500m2/time i 600 dpi.

Skandinavias første HP Scitex FB7600 er i drift i demolokalene til Storbildsbolaget i Helsingborg, Sverige.

 

HP Scitex FB7600 data

•          Oppløsning 600 dpi

•          Arkstørrelse : 320 x 165 cm

•          Materialtykkelse: maksimalt 25 mm

•          Utskriftshastighet : opptil 500 m² per time

•          Skrivehoder: 312 stk

•          Vekt : 5 tonn

•          Blekk : UV, godkjent av Greenguard Children & Scool

Bridgeshire Packaging Ltd i England ble først ut med Scitex FB7600.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: