Flisa Trykkeri fikk rammeavtale med Norsk Sykepleierforbund

NSF er med sine 95.000 medlemmer det fjerde største fagforbundet i Norge. Flisa Trykkeri inngår nå et omfattende samarbeid med forbundet. Avtalen innebærer blant annet at Flisabedriften skal levere trykksaker, skilt, rollups osv. Trykkeriet skal også bygge opp en web-portal for interne og eksterne trykksaker og annet kommunikasjonsmateriell. Hensikten er å gi 100-årsjubilanten NSF bedre totaloversikt og kontroll, klarere bestillingshistorikk, mer effektiv logistikk og bedre bestillingsrutiner. I logistikkløsningen inngår blant annet at lageret av en rekke av forbundets trykksaker vil være outsourcet til Flisa, slik at ordremottak, pakking og utsendelse vil bli ekspedert fra innlandet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: