Adobe Photoshop Touch til iPad2

Frilegging skal være enkelt med nye verktøy.

Adobe Photoshop Touch fås nå til iPad 2 via iTunes App Store. Løsningen inneholder grunnleggende Photoshopfunksjoner for bildebehandling og deling av innhold. Den nye appen er en sentral del av Adobe Touch Apps, en produktfamilie med seks intuitive programmer som er inspirert av Creative Suite. Ipad-versjoner av andre Adobe touch apps ventes å komme på markedet senere i år.

Photoshop Touch gir brukeren mulighet til å kombinere fotografier med lagbaserte bilder, utføre grunnleggende endringer og bruke profesjonelle effekter, som retusj, maling, skissing og mye mer. Scribble Selection Tool ekstraherer hovedobjektet i et bilde, og med avansert kantforfiningsteknologi kan områder med bløte konturer enkelt markeres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: