iPhone som kortterminal

Det svenske firmaet iZettle har lansert en løsning som gjør det svært enkelt og rimelig å motta mindre innbetalinger via kort. Systemet består av en app og en kortleser som kan brukes på iPhone, iPod touch eller iPad. En løsning for Android-telefoner er under utvikling.

iZettle gir bort de 5000 første kortlesermodulene gratis i hvert av de nordiske landene. Inntektene kommer i stedet fra gebyrer for hver transaksjon, men de er langt lavere enn for tradisjonelle kortterminaler. Man betaler 0,15 Euro og 2,75 % av salgsbeløpet for hver transaksjon. Pengene er på din konto dagen etter. Løsningen egner seg derfor for mindre bedrifter og privatpersoner.

iZettle er det første systemet i sitt slag som er godkjent av Europay, MasterCard og VISA og tilfredsstiller PSI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Ingen følsom informasjon blir lagret, og all trafikk blir kryptert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: