iPhone som kortterminal

Det svenske firmaet iZettle har lansert en løsning som gjør det svært enkelt og rimelig å motta mindre innbetalinger via kort. Systemet består av en app og en kortleser som kan brukes på iPhone, iPod touch eller iPad. En løsning for Android-telefoner er under utvikling.

iZettle gir bort de 5000 første kortlesermodulene gratis i hvert av de nordiske landene. Inntektene kommer i stedet fra gebyrer for hver transaksjon, men de er langt lavere enn for tradisjonelle kortterminaler. Man betaler 0,15 Euro og 2,75 % av salgsbeløpet for hver transaksjon. Pengene er på din konto dagen etter. Løsningen egner seg derfor for mindre bedrifter og privatpersoner.

iZettle er det første systemet i sitt slag som er godkjent av Europay, MasterCard og VISA og tilfredsstiller PSI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Ingen følsom informasjon blir lagret, og all trafikk blir kryptert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: