Skandinavisk design mellom permene

Scandinavian Graphic Design er en flott nyutgitt samling med arbeider som gir et godt bilde av hvor skandinavisk design befinner seg i dag. Både Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige er representert i denne flotte boken på 256 sider. Her finnes mye av den karakteristiske enkelheten og elegansen som kjennetegner skandinavisk design, sammen med den utstrakte bruken av typografi, illustrasjon og farger. Boken viser eksempler på bøker, plakater, produktdesign, mote og mye mer.

Boken kan bestilles fra Luth & Co. Prisen er kr. 590,-. Se bilder av noen oppslag under.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: