Skandinavisk design mellom permene

Scandinavian Graphic Design er en flott nyutgitt samling med arbeider som gir et godt bilde av hvor skandinavisk design befinner seg i dag. Både Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige er representert i denne flotte boken på 256 sider. Her finnes mye av den karakteristiske enkelheten og elegansen som kjennetegner skandinavisk design, sammen med den utstrakte bruken av typografi, illustrasjon og farger. Boken viser eksempler på bøker, plakater, produktdesign, mote og mye mer.

Boken kan bestilles fra Luth & Co. Prisen er kr. 590,-. Se bilder av noen oppslag under.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: