12 000 tok turen til Barcelona

FESPA Digital, som fant sted i Barcelona 21. – 24. februar, ble besøkt av omkring 12 000 bransjefolk. Det var 2 000 flere enn forventet, og mer enn 46 prosent av gjestene avla messen mer enn ett besøk i perioden. Det betyr at i alt 17 500 mennesker passerte telleapparatene, og det er ny rekord for FESPA Digital. De besøkende kom fra 111 land, men det store flertallet kom fra Spania, England, Frankrike og Italia. Hele 350 utstillere bød gjestene på produktnyheter og løsninger. Vi presenterer flere nyheter fra FESPA i de kommende papirutgavene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: