12 000 tok turen til Barcelona

FESPA Digital, som fant sted i Barcelona 21. – 24. februar, ble besøkt av omkring 12 000 bransjefolk. Det var 2 000 flere enn forventet, og mer enn 46 prosent av gjestene avla messen mer enn ett besøk i perioden. Det betyr at i alt 17 500 mennesker passerte telleapparatene, og det er ny rekord for FESPA Digital. De besøkende kom fra 111 land, men det store flertallet kom fra Spania, England, Frankrike og Italia. Hele 350 utstillere bød gjestene på produktnyheter og løsninger. Vi presenterer flere nyheter fra FESPA i de kommende papirutgavene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: