Godt salg av HP Indigo i Skandinavia

HP opplever jevnt stigende salg av Indigo i Norge, Sverige og Danmark, med en rekke oppgraderinger og flere nye installasjoner.

 

Digitaltrykk er regnet for å passe særlig godt på det skandinaviske markedet, med forholdsvis små opplag og flere språkversjoner av den samme trykksaken. Korte avstander og redusert avfallsmengde og makulatur appellerer også til en miljøbevisst befolkning.

 

De ni salgene i Skandinavia dekker en rekke grafiske formål, deriblant forretningstrykksaker, etikettproduksjon og fotospesialiteter som bøker og kalendere.

 

Dette er de største ordrene:

  • Fovea AS i Nittedal. En HP Indigo 7500 Digital Press og en HP Indigo WS6000p Digital Press for foto-trykking. Disse kommer i tillegg til en eksisterende HP Indigo Press 5500.
  • Holmbergs Service Point, Svågertorp, Sverige. En HP Indigo 7500 Digital Press for produksjon av vanlige foretningstrykksaker on-demand MED PANTONE® spesialfarger.
  • Konsis Grafisk AS, Oslo. En HP Indigo 7500 Digital Press for forretningstrykksaker, som supplement til en HP Indigo press 5500.
  • Kuvertteamet AB, Bankeryd, Sverige, for forretningstrykk og andre kommersielle trykksaker.
  • Lexit Group Sweden AB, Mölnlycke, Sverige, en HP Indigo WS6000 Digital Press for etikettproduksjon.
  • Rydheims Tryckeri, Jönköping, Sverige. En HP Indigo 7500 Digital Press for generell kommersiell produksjon, sammen med en eksisterende HP Indigo Press 5000.
  • Sydetikett AB, Arlöv, Sverige. En HP Indigo WS6000 Digital Press til etikettproduksjon sammen med en eksisterende HP Indigo press ws4050.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: