Godt salg av HP Indigo i Skandinavia

HP opplever jevnt stigende salg av Indigo i Norge, Sverige og Danmark, med en rekke oppgraderinger og flere nye installasjoner.

 

Digitaltrykk er regnet for å passe særlig godt på det skandinaviske markedet, med forholdsvis små opplag og flere språkversjoner av den samme trykksaken. Korte avstander og redusert avfallsmengde og makulatur appellerer også til en miljøbevisst befolkning.

 

De ni salgene i Skandinavia dekker en rekke grafiske formål, deriblant forretningstrykksaker, etikettproduksjon og fotospesialiteter som bøker og kalendere.

 

Dette er de største ordrene:

  • Fovea AS i Nittedal. En HP Indigo 7500 Digital Press og en HP Indigo WS6000p Digital Press for foto-trykking. Disse kommer i tillegg til en eksisterende HP Indigo Press 5500.
  • Holmbergs Service Point, Svågertorp, Sverige. En HP Indigo 7500 Digital Press for produksjon av vanlige foretningstrykksaker on-demand MED PANTONE® spesialfarger.
  • Konsis Grafisk AS, Oslo. En HP Indigo 7500 Digital Press for forretningstrykksaker, som supplement til en HP Indigo press 5500.
  • Kuvertteamet AB, Bankeryd, Sverige, for forretningstrykk og andre kommersielle trykksaker.
  • Lexit Group Sweden AB, Mölnlycke, Sverige, en HP Indigo WS6000 Digital Press for etikettproduksjon.
  • Rydheims Tryckeri, Jönköping, Sverige. En HP Indigo 7500 Digital Press for generell kommersiell produksjon, sammen med en eksisterende HP Indigo Press 5000.
  • Sydetikett AB, Arlöv, Sverige. En HP Indigo WS6000 Digital Press til etikettproduksjon sammen med en eksisterende HP Indigo press ws4050.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: