Ny referansebok for etikettproduksjon

FINAT, den internasjonale sammenslutningen for den selvklebende etikkett-industrien, har lansert en oppgradert og modernisert utgave av sin Educational Handbook. Boka regnes som en referansemanual for denne industrien, og den nye versjonen betegnes som ”fremtidsorienert”. Den er blant annet oppdatert med hensyn til nye trykkmetoder, ferdiggjøringsmuligheter og materialer.

 

Av innholdet kan nevnes applikasjoner, materialer og limtyper, etterbehandlingsmetoder (preg, folie, lakk etc), design, repro og prepress, kostnadsberegninger og miljøpåvirkning.

 

Boka fins i en PDF-versjon og som hardcover. Den kopibeskyttede PDF-utgaven kan lastes ned gratis av FINAT-medlemmer. Andre må betale ca. 90 Euro + avgifter. Papirutgaven koster 200 Euro (55 prosent rabatt for FINAT-medlemmer).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: