Ny salgssjef i Konica Minolta

Claus Chr. Heide er ansatt som salgssjef for production printing i Konica Minolta Business Solutions Norway AS. Heide har lang og bred erfaring fra markedet for utstyr og programvareløsninger, produksjon av digitaltrykk, transaksjonsprint og DM-trykk. I Konica Minolta vil han være leder for salgsavdelingen ”production printing” og resultatansvarlig for salg av maskiner og programvareløsninger til det profesjonelle print- og digitaltrykkmarkedet i Norge. Konica Minolta har de siste to årene opparbeidet en solid posisjon og er en av de ledende aktørene i dette markedet. Production printing er et av de viktigste satsnings- og vekstområdene for selskapet.

Heide har tidligere hatt tilsvarende stilling i Océ-Norge AS, og har også erfaring fra Mercuri International som konsulent innen salg og salgsledelse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: