Drupa snart fylt opp

Ikke bestilt reise ennå? Nå begynner det å røyne på både med fly- og hotellkapasitet. AGI Norge arrangerer ikke reise denne gangen, men det gjør både våre danske og svenske kolleger. Avreise fra Stockholm eller København. Du kan også kjøre egen bil og bare kjøpe en pakke med hotell, billett og ettermiddagsmøter med bransjekolleger og AGIs redaktører.

Mer enn 75 prosent av plassene er solgt. Du finner all nødvendig informasjon på denne nettsiden.

Vi vet at noen av våre bransjeforbindelser også arrangerer fellesturer for sine kunder. Océ er en av dem. Mer info om deres opplegg her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: