Gratis beta av Photoshop CS6

Adobe slipper snart Creative Suite v6 på markedet, og en betaversjon av Photoshop CS6 er nettopp utgitt. Photoshop CS6 er den største oppgraderingen siden april 2010, er proppfull av nye funksjoner og har fått en drastisk forbedret ytelse. Adobe har igjen redesignet utseendet og lagt til 65 nye funksjoner. Det er blant annet oppdateringer på en lang rekke hjelpefunksjoner, filtre og verktøy. Hvis du ikke klarer å vente på den offisielle utgivelsen av CS6, kan du hente en gratis betaversjon av Photoshop på Adobes hjemmeside.

Nye funksjoner

I Photoshop CS6 beta har Adobe hatt stort fokus på ytelsesforbedringer og nye kreative verktøy.  Noen av de nye nøkkelfunksjonene finner man i Content-Aware-verktøyet, hvor Content-Aware Patch gir brukerne bedre kontroll, ved at man blant annet kan velge og kopiere et område av et bilde til å fylle og ”patche” med. Med Aware Move kan man velge et objekt og flytte det til et nytt sted i bildet, slik at det ser helt naturlig ut.

Photoshop CS6 beta får også en drastisk forbedring av yteevnen gjennom nye Adobe Mercury Graphics Engine, som er så rask at man nesten øyeblikkelig ser resultater, når man eksempelvis bruker de populære redigeringsverktøyene Liquify, Puppet Warp, Transform og Lighting Effects.

For en stund siden demonstrerte Adobe en betaversjon av et umiddelbart imponerende deblurring-tool, og mange Photoshop-fans har sannsynligvis drømt om at denne funksjonen ville bli inkludert i CS6. Dessverre ser det ikke ut til at dette verktøyet fins blant oppdateringene denne gangen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: