Gratis beta av Photoshop CS6

PUBLISERT: 22 mars 2012
OPPDATERT: 22 mars

Adobe slipper snart Creative Suite v6 på markedet, og en betaversjon av Photoshop CS6 er nettopp utgitt. Photoshop CS6 er den største oppgraderingen siden april 2010, er proppfull av nye funksjoner og har fått en drastisk forbedret ytelse. Adobe har igjen redesignet utseendet og lagt til 65 nye funksjoner. Det er blant annet oppdateringer på en lang rekke hjelpefunksjoner, filtre og verktøy. Hvis du ikke klarer å vente på den offisielle utgivelsen av CS6, kan du hente en gratis betaversjon av Photoshop på Adobes hjemmeside.

Nye funksjoner

I Photoshop CS6 beta har Adobe hatt stort fokus på ytelsesforbedringer og nye kreative verktøy.  Noen av de nye nøkkelfunksjonene finner man i Content-Aware-verktøyet, hvor Content-Aware Patch gir brukerne bedre kontroll, ved at man blant annet kan velge og kopiere et område av et bilde til å fylle og ”patche” med. Med Aware Move kan man velge et objekt og flytte det til et nytt sted i bildet, slik at det ser helt naturlig ut.

Photoshop CS6 beta får også en drastisk forbedring av yteevnen gjennom nye Adobe Mercury Graphics Engine, som er så rask at man nesten øyeblikkelig ser resultater, når man eksempelvis bruker de populære redigeringsverktøyene Liquify, Puppet Warp, Transform og Lighting Effects.

For en stund siden demonstrerte Adobe en betaversjon av et umiddelbart imponerende deblurring-tool, og mange Photoshop-fans har sannsynligvis drømt om at denne funksjonen ville bli inkludert i CS6. Dessverre ser det ikke ut til at dette verktøyet fins blant oppdateringene denne gangen.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1