Gratis beta av Photoshop CS6

Adobe slipper snart Creative Suite v6 på markedet, og en betaversjon av Photoshop CS6 er nettopp utgitt. Photoshop CS6 er den største oppgraderingen siden april 2010, er proppfull av nye funksjoner og har fått en drastisk forbedret ytelse. Adobe har igjen redesignet utseendet og lagt til 65 nye funksjoner. Det er blant annet oppdateringer på en lang rekke hjelpefunksjoner, filtre og verktøy. Hvis du ikke klarer å vente på den offisielle utgivelsen av CS6, kan du hente en gratis betaversjon av Photoshop på Adobes hjemmeside.

Nye funksjoner

I Photoshop CS6 beta har Adobe hatt stort fokus på ytelsesforbedringer og nye kreative verktøy.  Noen av de nye nøkkelfunksjonene finner man i Content-Aware-verktøyet, hvor Content-Aware Patch gir brukerne bedre kontroll, ved at man blant annet kan velge og kopiere et område av et bilde til å fylle og ”patche” med. Med Aware Move kan man velge et objekt og flytte det til et nytt sted i bildet, slik at det ser helt naturlig ut.

Photoshop CS6 beta får også en drastisk forbedring av yteevnen gjennom nye Adobe Mercury Graphics Engine, som er så rask at man nesten øyeblikkelig ser resultater, når man eksempelvis bruker de populære redigeringsverktøyene Liquify, Puppet Warp, Transform og Lighting Effects.

For en stund siden demonstrerte Adobe en betaversjon av et umiddelbart imponerende deblurring-tool, og mange Photoshop-fans har sannsynligvis drømt om at denne funksjonen ville bli inkludert i CS6. Dessverre ser det ikke ut til at dette verktøyet fins blant oppdateringene denne gangen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: