Morsomt fra Pantone

Kanskje ikke så nyttig for produksjonen, men av og til er man i beit for gaver til ansatte eller forbindelser. Hva kan da være mer relevant enn originale Pantone-sertifiserte gaveartikler?

Pantone har skapt seg en god merkevare og er nå en av de få i det eksklusive selskapet som kan selge varer med den velkjente logoen og ”fargeprøvelooken”. Du kan blant annet få kjøpt stoler, krus, A4 oppbevaringsbokser, magnetisk veggstativ, notatbøker og skulderbager.

LUTH & CO fører hele gavesortimentet fra Pantone.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: