Ny papp- og kartongmesse

CCE International, Corrugated & Carton Exhibition, vil for første gang bli arrangert våren 2013. Messen vil rette seg mot brukere og produsenter av emballasje- og transportpapp og falsekartong, og foregår i München 19. – 21. mars neste år. Parallelt med den nye messen avvikles den 8. ICE Europe utstillingen, som er verdens største innen papir-, film- og foliebearbeiding.

Etterspørselen øker etter gode papp- og kartongkvaliteter som også er miljøvennlige, resirkulerbare og gjennvinnbare. Det foregår mye produktutvikling på området, og det er bakgrunnen for at Mack Brooks Exhibitions har bestemt seg for å arrangere messen – etter flere undersøkelser blant papirprodusenter, emballasjeutviklere og designere.

Messen har allerede opprettet en nettside med mer informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: