Ny papp- og kartongmesse

CCE International, Corrugated & Carton Exhibition, vil for første gang bli arrangert våren 2013. Messen vil rette seg mot brukere og produsenter av emballasje- og transportpapp og falsekartong, og foregår i München 19. – 21. mars neste år. Parallelt med den nye messen avvikles den 8. ICE Europe utstillingen, som er verdens største innen papir-, film- og foliebearbeiding.

Etterspørselen øker etter gode papp- og kartongkvaliteter som også er miljøvennlige, resirkulerbare og gjennvinnbare. Det foregår mye produktutvikling på området, og det er bakgrunnen for at Mack Brooks Exhibitions har bestemt seg for å arrangere messen – etter flere undersøkelser blant papirprodusenter, emballasjeutviklere og designere.

Messen har allerede opprettet en nettside med mer informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: