Ny teknikk simulerer dekorfarger

GMG har utviklet en ny teknikk for å simulere dekorfarger i emballasjeproduksjonen. Resultatet vil forhåpentligvis bli lansert på Drupa i mai.

– Vi vet at emballasjeindustrien lenge har etterspurt en slik teknologi, og vi har nå oppnådd et resultat som gir fargekonsistens på et nivå som vi hittil ikke har trodd var mulig, sier Dr Hanno Hoffstadt, som leder utviklingsarbeidet i GMG. – Vi arbeider intenst for å få ferdig sluttproduktet, og håper at vi kan komme med mer detaljert informasjon på messen, sier Hoffstadt.

GMG avslører også at de har utviklet en skybasert løsning, som gir grafiske virksomheter tilgang til verktøy for korrektur og validering av trykksaker – alt i skyen. Det er den første av flere skyløsninger som GMG vil lansere i nærmeste framtid. Serien omfatter blant annet verktøy for fargekonvertering, profilhåndtering og godkjenning via nettet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: