Ny teknikk simulerer dekorfarger

GMG har utviklet en ny teknikk for å simulere dekorfarger i emballasjeproduksjonen. Resultatet vil forhåpentligvis bli lansert på Drupa i mai.

– Vi vet at emballasjeindustrien lenge har etterspurt en slik teknologi, og vi har nå oppnådd et resultat som gir fargekonsistens på et nivå som vi hittil ikke har trodd var mulig, sier Dr Hanno Hoffstadt, som leder utviklingsarbeidet i GMG. – Vi arbeider intenst for å få ferdig sluttproduktet, og håper at vi kan komme med mer detaljert informasjon på messen, sier Hoffstadt.

GMG avslører også at de har utviklet en skybasert løsning, som gir grafiske virksomheter tilgang til verktøy for korrektur og validering av trykksaker – alt i skyen. Det er den første av flere skyløsninger som GMG vil lansere i nærmeste framtid. Serien omfatter blant annet verktøy for fargekonvertering, profilhåndtering og godkjenning via nettet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: