Antalis med nytt sortiment for storformat digitaltrykk

Antalis lanserer Coala, et nytt sortiment av fleksible produkter for storformat digitaltrykk. Coala finnes tilgjengelig i mer enn 20 europeiske land. Coala omfatter 20 produkter for vannbaserte skrivere og 54 produkter for eco-solvent/solventbasert/UV/lateks. Sortimentet inneholder materiell for både innendørs og utendørs bruk, inkludert et bredt utvalg av papir, selvklebende produkter, bannere, tekstiler, tapeter og spesialmedia. Spesielt fokus har blitt rettet mot utviklingen av produkter til lateksskrivere.
Coala kommer fra strategiske europeiske leverandører, først og fremst fra Tyskland, som har gjennomgått en omfattende utvalgsprosess. Sterke miljøegenskaper har også vært et avgjørende kriterium og Coala inneholder et stort utvalg av PVC-frie produkter som filmer, tekstiler og FSC- eller PEFC-sertifisert papir. Med Coala er Antalis ypperlig posisjonert for å hjelpe storformattrykkerier med et lokalt eller internasjonalt nærvær til å bygge opp en portefølje av konkurransekraftige og kreative LFP–applikasjoner (large format printing).

Voksende marked

Viscom-markedet vokser for tiden med mellom 5 og 10 prosent i året. Dette potensialet linkes til mangfoldet av bruksområder (papir, vinyl, selvklebende, film, tekstil etc.), og rask avkastning på investeringen for trykkerier som investerer i LFP maskiner.

For å gjøre det enkelt å velge produkter, har Antalis utviklet flere verktøy, blant annet to prøvebøker, en for vannbaserte produkter og en annen for solvent/UV/lateks, samt en brosjyre for hele sortimentet og et antall prøvemapper. Det nye Coala sortimentet vil fortløpende bli presentert av Antalis´ konsulenter ute « i felten ».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: