Antalis med nytt sortiment for storformat digitaltrykk

Antalis lanserer Coala, et nytt sortiment av fleksible produkter for storformat digitaltrykk. Coala finnes tilgjengelig i mer enn 20 europeiske land. Coala omfatter 20 produkter for vannbaserte skrivere og 54 produkter for eco-solvent/solventbasert/UV/lateks. Sortimentet inneholder materiell for både innendørs og utendørs bruk, inkludert et bredt utvalg av papir, selvklebende produkter, bannere, tekstiler, tapeter og spesialmedia. Spesielt fokus har blitt rettet mot utviklingen av produkter til lateksskrivere.
Coala kommer fra strategiske europeiske leverandører, først og fremst fra Tyskland, som har gjennomgått en omfattende utvalgsprosess. Sterke miljøegenskaper har også vært et avgjørende kriterium og Coala inneholder et stort utvalg av PVC-frie produkter som filmer, tekstiler og FSC- eller PEFC-sertifisert papir. Med Coala er Antalis ypperlig posisjonert for å hjelpe storformattrykkerier med et lokalt eller internasjonalt nærvær til å bygge opp en portefølje av konkurransekraftige og kreative LFP–applikasjoner (large format printing).

Voksende marked

Viscom-markedet vokser for tiden med mellom 5 og 10 prosent i året. Dette potensialet linkes til mangfoldet av bruksområder (papir, vinyl, selvklebende, film, tekstil etc.), og rask avkastning på investeringen for trykkerier som investerer i LFP maskiner.

For å gjøre det enkelt å velge produkter, har Antalis utviklet flere verktøy, blant annet to prøvebøker, en for vannbaserte produkter og en annen for solvent/UV/lateks, samt en brosjyre for hele sortimentet og et antall prøvemapper. Det nye Coala sortimentet vil fortløpende bli presentert av Antalis´ konsulenter ute « i felten ».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: