Antalis med nytt sortiment for storformat digitaltrykk

PUBLISERT: 29 mars 2012
OPPDATERT: 29 mars

Antalis lanserer Coala, et nytt sortiment av fleksible produkter for storformat digitaltrykk. Coala finnes tilgjengelig i mer enn 20 europeiske land. Coala omfatter 20 produkter for vannbaserte skrivere og 54 produkter for eco-solvent/solventbasert/UV/lateks. Sortimentet inneholder materiell for både innendørs og utendørs bruk, inkludert et bredt utvalg av papir, selvklebende produkter, bannere, tekstiler, tapeter og spesialmedia. Spesielt fokus har blitt rettet mot utviklingen av produkter til lateksskrivere.
Coala kommer fra strategiske europeiske leverandører, først og fremst fra Tyskland, som har gjennomgått en omfattende utvalgsprosess. Sterke miljøegenskaper har også vært et avgjørende kriterium og Coala inneholder et stort utvalg av PVC-frie produkter som filmer, tekstiler og FSC- eller PEFC-sertifisert papir. Med Coala er Antalis ypperlig posisjonert for å hjelpe storformattrykkerier med et lokalt eller internasjonalt nærvær til å bygge opp en portefølje av konkurransekraftige og kreative LFP–applikasjoner (large format printing).

Voksende marked

Viscom-markedet vokser for tiden med mellom 5 og 10 prosent i året. Dette potensialet linkes til mangfoldet av bruksområder (papir, vinyl, selvklebende, film, tekstil etc.), og rask avkastning på investeringen for trykkerier som investerer i LFP maskiner.

For å gjøre det enkelt å velge produkter, har Antalis utviklet flere verktøy, blant annet to prøvebøker, en for vannbaserte produkter og en annen for solvent/UV/lateks, samt en brosjyre for hele sortimentet og et antall prøvemapper. Det nye Coala sortimentet vil fortløpende bli presentert av Antalis´ konsulenter ute « i felten ».

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1