Antalis med nytt sortiment for storformat digitaltrykk

PUBLISERT: 29 mars 2012
OPPDATERT: 29 mars

Antalis lanserer Coala, et nytt sortiment av fleksible produkter for storformat digitaltrykk. Coala finnes tilgjengelig i mer enn 20 europeiske land. Coala omfatter 20 produkter for vannbaserte skrivere og 54 produkter for eco-solvent/solventbasert/UV/lateks. Sortimentet inneholder materiell for både innendørs og utendørs bruk, inkludert et bredt utvalg av papir, selvklebende produkter, bannere, tekstiler, tapeter og spesialmedia. Spesielt fokus har blitt rettet mot utviklingen av produkter til lateksskrivere.
Coala kommer fra strategiske europeiske leverandører, først og fremst fra Tyskland, som har gjennomgått en omfattende utvalgsprosess. Sterke miljøegenskaper har også vært et avgjørende kriterium og Coala inneholder et stort utvalg av PVC-frie produkter som filmer, tekstiler og FSC- eller PEFC-sertifisert papir. Med Coala er Antalis ypperlig posisjonert for å hjelpe storformattrykkerier med et lokalt eller internasjonalt nærvær til å bygge opp en portefølje av konkurransekraftige og kreative LFP–applikasjoner (large format printing).

Voksende marked

Viscom-markedet vokser for tiden med mellom 5 og 10 prosent i året. Dette potensialet linkes til mangfoldet av bruksområder (papir, vinyl, selvklebende, film, tekstil etc.), og rask avkastning på investeringen for trykkerier som investerer i LFP maskiner.

For å gjøre det enkelt å velge produkter, har Antalis utviklet flere verktøy, blant annet to prøvebøker, en for vannbaserte produkter og en annen for solvent/UV/lateks, samt en brosjyre for hele sortimentet og et antall prøvemapper. Det nye Coala sortimentet vil fortløpende bli presentert av Antalis´ konsulenter ute « i felten ».

Les videre

Direktørskifte og produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom til Sign&Print Scandinavia ikke bare med produktnyheter, men også med en ny administrerende direktør ved roret. Det som ikke var nytt var fokuset på etterbehandling og automatiseringsløsninger.
Horizon-4-1024x683

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10