Soft Signage fra EFI

EFI har forhåndslansert den hittil nyeste maskinen i sitt sortiment av UV storformatmaskiner. Den nye skriveren har fått betegnelsen R3225, er utviklet til soft signage og blir offisielt sluppet på markedet på Drupa.

R3225 er en rull-til-rull skriver med arbeidsbredde 3,2 meter. Den beskrives som en ”entry level” maskin for den som vil i gang med soft signage. Kapasiteten er opp til 50,8 kvadratmeter i timen. Maskinen bruker greyscale-teknologi med variable dråper i åtte nivåer. Den takler materialtykkelser opp til 1 mm, og egner seg best til produksjon av POP, displays, bannere, tapet og car wrapping, altså materialer med forholdsvis jevn overflate.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *