Web2Print – hvorfor og hvordan?

Det finnes veldig mange gode grunner til å investere i Web2Print-løsninger. Men det er viktig å tenke grundig igjennom hva som er de viktigste argumentene for å innføre Web2Print for akkurat ditt trykkeri. Her er 10 tips vi har hentet fra Flexmedias nyhetsbrev, som vi håper kan bidra til at du lykkes med din investering i Web2Print. Flexmedia har jobbet med dette og tilsvarende konsepter svært lenge. Dette er bare overskriftene. Følg linken for å lese utfyllende kommentarer til hvert råd:

  1. Definer hva du ønsker å oppnå med Web2Print
  2. Kan en slik investering gi muligheter for økt nytte for dine kunder?
  3. Lag en tydelig kravspesifikasjon før du bestemmer hvilket system du velger.
  4. Skal løsningen kunne integreres mot andre interne systemer?
  5. Vurder grundig om du vil investere i egen løsning eller om du vil tjene på å leie.
  6. Når du har bestemt hva du ønsker å oppnå, sett klare og tydelige mål.
  7. Sett av tid til implementering og opplæring internt.
  8. Hvordan få kundene til å bruke løsningen?
  9. Utarbeid en salgsstrategi mot nye kunder.

Les rådene med utfyllende kommentarer her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: