Web2Print – hvorfor og hvordan?

Det finnes veldig mange gode grunner til å investere i Web2Print-løsninger. Men det er viktig å tenke grundig igjennom hva som er de viktigste argumentene for å innføre Web2Print for akkurat ditt trykkeri. Her er 10 tips vi har hentet fra Flexmedias nyhetsbrev, som vi håper kan bidra til at du lykkes med din investering i Web2Print. Flexmedia har jobbet med dette og tilsvarende konsepter svært lenge. Dette er bare overskriftene. Følg linken for å lese utfyllende kommentarer til hvert råd:

  1. Definer hva du ønsker å oppnå med Web2Print
  2. Kan en slik investering gi muligheter for økt nytte for dine kunder?
  3. Lag en tydelig kravspesifikasjon før du bestemmer hvilket system du velger.
  4. Skal løsningen kunne integreres mot andre interne systemer?
  5. Vurder grundig om du vil investere i egen løsning eller om du vil tjene på å leie.
  6. Når du har bestemt hva du ønsker å oppnå, sett klare og tydelige mål.
  7. Sett av tid til implementering og opplæring internt.
  8. Hvordan få kundene til å bruke løsningen?
  9. Utarbeid en salgsstrategi mot nye kunder.

Les rådene med utfyllende kommentarer her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: