Canon fikk seks TIPA-Awards

Canon EOS-1D X

Canon er tildelt seks individuelle priser av Technical Image Press Association (TIPA). TIPA Awards anerkjenner hvert år de beste produktene som er lansert det seneste året, og utmerkelsene er ansett å være verdens mest ettertraktede bildepriser.

TIPA-juryen består av redaktører fra ledende europeiske fotomagasiner, som møtes årlig for å evaluere de nyeste produktene, med fokus på innovasjon, design og produktkvalitet. Panelet velger ut bildeprodukter fra den siste 12-månedersperioden. I år fikk Canon disse utmerkelsene:

Canon EOS 5D Mark III

 

  • Beste profesjonelle digitale speilreflekskamera: Canon EOS-1D X
  • Beste ekspert-kompaktkamera: Canon PowerShot G1 X
  • Beste profesjonelle objektiv for digitale speilreflekskameraer: Canon EF 8-15mm f/4L USM fisheye
  • Beste multifunksjonelle fotoskriver: Canon PIXMA MG8250
  • Beste digitale speilreflekskamera med video: Canon EOS 5D Mark III
  • Beste profesjonelle videokamera: Canon EOS C300 digital Cinema-kamera

Canon PowerShot G1 X

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: