Lynrask B1-inkjet fra Impika

Franske Impika setter en ny standard for produksjon av tabloidaviser, magasiner og bøker med sin siste lansering, iPrint eXtreme, en ny digital rullskriver med en imponerende hastighet på 375 meter i minuttet. Hastigheten er i følge produsenten basert på utskrift i fire farger med en oppløsning på 1200 DPI. Monokrom-utskrifter går langt raskere. iPrint eXtreme kan leveres i konfigurasjoner fra 1 til 6 farger, og skal støtte en lang rekke etterbehandlingssystemer. Skriveren har en maksimal skrivebredde på 711 mm, hvilket blant annet gir muligheter for produksjon i B1-formatet (707 x 1000mm).

Den ekstreme hastigheten gir høy produktivitet. På én time kan maskinen produsere 8.000 eksemplarer av en 40-siders tabloidavis i farger, 45.000 B2-ark eller 22.500 B1-ark – avhengig av valgt oppløsning.

Flere kvalitetsvalg

iPrint eXtreme gir brukeren en rekke oppløsningsvalg, tilpasset bruksområdet:

• 360 x 600 dpi (avisproduksjon og enklere trykksaker)

• 600 x 600 dpi (direct mail, forretningstrykksaker, formularer)

• VHQ (Very High Quality) Mode (fire gråskalanivåer ved 600 x 600 dpi gir meget god kvalitet også ved høye hastigheter. Til reklametrykksaker og kvalitetsmagasiner.

• «Offset-kvalitet» med ekte 1200 x 1200 dpi oppløsning

iPrint eXtreme demonstreres i fullskala på Drupa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: