Lynrask B1-inkjet fra Impika

PUBLISERT: 19 april 2012
OPPDATERT: 19 april

Franske Impika setter en ny standard for produksjon av tabloidaviser, magasiner og bøker med sin siste lansering, iPrint eXtreme, en ny digital rullskriver med en imponerende hastighet på 375 meter i minuttet. Hastigheten er i følge produsenten basert på utskrift i fire farger med en oppløsning på 1200 DPI. Monokrom-utskrifter går langt raskere. iPrint eXtreme kan leveres i konfigurasjoner fra 1 til 6 farger, og skal støtte en lang rekke etterbehandlingssystemer. Skriveren har en maksimal skrivebredde på 711 mm, hvilket blant annet gir muligheter for produksjon i B1-formatet (707 x 1000mm).

Den ekstreme hastigheten gir høy produktivitet. På én time kan maskinen produsere 8.000 eksemplarer av en 40-siders tabloidavis i farger, 45.000 B2-ark eller 22.500 B1-ark – avhengig av valgt oppløsning.

Flere kvalitetsvalg

iPrint eXtreme gir brukeren en rekke oppløsningsvalg, tilpasset bruksområdet:

• 360 x 600 dpi (avisproduksjon og enklere trykksaker)

• 600 x 600 dpi (direct mail, forretningstrykksaker, formularer)

• VHQ (Very High Quality) Mode (fire gråskalanivåer ved 600 x 600 dpi gir meget god kvalitet også ved høye hastigheter. Til reklametrykksaker og kvalitetsmagasiner.

• «Offset-kvalitet» med ekte 1200 x 1200 dpi oppløsning

iPrint eXtreme demonstreres i fullskala på Drupa.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676