Xerox krymper smeltevoksskriveren

Xerox utvider sin smeltevoksportefølje med sin hittil minste firefargers multifunksjonsskriver basert på denne teknologien. Xerox´ smeltevoksteknologi er patentert, og skal gir både miljøgevinster og reduserte kostnader. De nye maskinene inngår i selskapets ColorQube-serie, og kommer i versjonene 8700 og 8900.

– Skriverne er kompakte og passer inn i alle miljøer, også på skrivebordet. De egner seg for mindre oppgaver som nyhetsbrev, rapporter og presentasjoner, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Maskinen kommer med Xerox´ fargeteknologi Hybrid Colour Pricing Plans, der brukerne kun betaler for brukt fargemengde, noe som skal gi sterkt reduserte fargekostnader sammenliknet med laser.

Noen produktegenskaper:

– Energispareteknologi som automatisk slår maskinen over på sparemodus når den ikke er i bruk

– 90 prosent mindre miljøavfall sammenliknet med laser

– 17 prosent lavere energiforbruk sammenliknet med laser

– Sju tommers berøringsskjerm for jobbprogrammering

– Innebygde sikkerhetssystemer

De nye ColorQube-maskinene er tilgjengelige på det norske markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: