Xerox krymper smeltevoksskriveren

Xerox utvider sin smeltevoksportefølje med sin hittil minste firefargers multifunksjonsskriver basert på denne teknologien. Xerox´ smeltevoksteknologi er patentert, og skal gir både miljøgevinster og reduserte kostnader. De nye maskinene inngår i selskapets ColorQube-serie, og kommer i versjonene 8700 og 8900.

– Skriverne er kompakte og passer inn i alle miljøer, også på skrivebordet. De egner seg for mindre oppgaver som nyhetsbrev, rapporter og presentasjoner, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Maskinen kommer med Xerox´ fargeteknologi Hybrid Colour Pricing Plans, der brukerne kun betaler for brukt fargemengde, noe som skal gi sterkt reduserte fargekostnader sammenliknet med laser.

Noen produktegenskaper:

– Energispareteknologi som automatisk slår maskinen over på sparemodus når den ikke er i bruk

– 90 prosent mindre miljøavfall sammenliknet med laser

– 17 prosent lavere energiforbruk sammenliknet med laser

– Sju tommers berøringsskjerm for jobbprogrammering

– Innebygde sikkerhetssystemer

De nye ColorQube-maskinene er tilgjengelige på det norske markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: