Xerox krymper smeltevoksskriveren

PUBLISERT: 19 april 2012
OPPDATERT: 19 april

Xerox utvider sin smeltevoksportefølje med sin hittil minste firefargers multifunksjonsskriver basert på denne teknologien. Xerox´ smeltevoksteknologi er patentert, og skal gir både miljøgevinster og reduserte kostnader. De nye maskinene inngår i selskapets ColorQube-serie, og kommer i versjonene 8700 og 8900.

– Skriverne er kompakte og passer inn i alle miljøer, også på skrivebordet. De egner seg for mindre oppgaver som nyhetsbrev, rapporter og presentasjoner, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Maskinen kommer med Xerox´ fargeteknologi Hybrid Colour Pricing Plans, der brukerne kun betaler for brukt fargemengde, noe som skal gi sterkt reduserte fargekostnader sammenliknet med laser.

Noen produktegenskaper:

– Energispareteknologi som automatisk slår maskinen over på sparemodus når den ikke er i bruk

– 90 prosent mindre miljøavfall sammenliknet med laser

– 17 prosent lavere energiforbruk sammenliknet med laser

– Sju tommers berøringsskjerm for jobbprogrammering

– Innebygde sikkerhetssystemer

De nye ColorQube-maskinene er tilgjengelige på det norske markedet.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri