Hvit blekk-konfigurasjon fra Roland DG

En spesiell hvit blekk-konfigurasjon introduseres nå til Roland DGs VersaSTUDIO BN-20 og VersaCAMM VS serien. Den nye konfigurasjonen er tilgjengelig i 5 farger for BN-20; CMYK + Wh (hvit), og 7 farger for VS serien; CMYKLmLc + WhWh (dobbelt hvit). Sluttbrukere kan velge løsningen som passer dem best når de kjøper skriveren.

– For øyeblikket er utskrift i hvitt tilgjengelig for serigrafi og gravyre, sier Jesper Rosenkrantz, Business Development Manager hos Roland DG North Europe A/S. – Men de høye omkostningene ved oppstart, plater og papirforbruk ved disse tradisjonelle metodene innebærer at produksjon av mindre serier ikke er lønnsomt. Dessuten kan de mer tradisjonelle metodene kreve flere dager bare for å kunne levere et par store utskrifter. Med den nye hvite konfigurasjonsløsningen er Roland DGs BN-20 og VS serie en ideell løsning for små trykkerier, byråer og serigrafivirksomheter i mellomstørrelsen, som ønsker å øke produktivitet og tilføre merverdi til det de tilbyr markedet, sier Rosenkrantz.

Produktenes livssyklus blir kortere og kortere, som et resultat av at verktøy til visuell kommunikasjon blir mer og mer betydningsfulle for å flytte og stimulere salget i varehandelen. Med sin nye, hvite blekk-konfigurasjon, ønsker Roland DG å tilby trykkerivirksomhetene de nødvendige hjelpemidler til å møte den økende etterspørselen etter små serier og spesialtrykk fra store merkevareleverandører, butikk-kjeder og byråer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: