Hvit blekk-konfigurasjon fra Roland DG

PUBLISERT: 26 april 2012
OPPDATERT: 26 april

En spesiell hvit blekk-konfigurasjon introduseres nå til Roland DGs VersaSTUDIO BN-20 og VersaCAMM VS serien. Den nye konfigurasjonen er tilgjengelig i 5 farger for BN-20; CMYK + Wh (hvit), og 7 farger for VS serien; CMYKLmLc + WhWh (dobbelt hvit). Sluttbrukere kan velge løsningen som passer dem best når de kjøper skriveren.

– For øyeblikket er utskrift i hvitt tilgjengelig for serigrafi og gravyre, sier Jesper Rosenkrantz, Business Development Manager hos Roland DG North Europe A/S. – Men de høye omkostningene ved oppstart, plater og papirforbruk ved disse tradisjonelle metodene innebærer at produksjon av mindre serier ikke er lønnsomt. Dessuten kan de mer tradisjonelle metodene kreve flere dager bare for å kunne levere et par store utskrifter. Med den nye hvite konfigurasjonsløsningen er Roland DGs BN-20 og VS serie en ideell løsning for små trykkerier, byråer og serigrafivirksomheter i mellomstørrelsen, som ønsker å øke produktivitet og tilføre merverdi til det de tilbyr markedet, sier Rosenkrantz.

Produktenes livssyklus blir kortere og kortere, som et resultat av at verktøy til visuell kommunikasjon blir mer og mer betydningsfulle for å flytte og stimulere salget i varehandelen. Med sin nye, hvite blekk-konfigurasjon, ønsker Roland DG å tilby trykkerivirksomhetene de nødvendige hjelpemidler til å møte den økende etterspørselen etter små serier og spesialtrykk fra store merkevareleverandører, butikk-kjeder og byråer.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324