Hvit blekk-konfigurasjon fra Roland DG

En spesiell hvit blekk-konfigurasjon introduseres nå til Roland DGs VersaSTUDIO BN-20 og VersaCAMM VS serien. Den nye konfigurasjonen er tilgjengelig i 5 farger for BN-20; CMYK + Wh (hvit), og 7 farger for VS serien; CMYKLmLc + WhWh (dobbelt hvit). Sluttbrukere kan velge løsningen som passer dem best når de kjøper skriveren.

– For øyeblikket er utskrift i hvitt tilgjengelig for serigrafi og gravyre, sier Jesper Rosenkrantz, Business Development Manager hos Roland DG North Europe A/S. – Men de høye omkostningene ved oppstart, plater og papirforbruk ved disse tradisjonelle metodene innebærer at produksjon av mindre serier ikke er lønnsomt. Dessuten kan de mer tradisjonelle metodene kreve flere dager bare for å kunne levere et par store utskrifter. Med den nye hvite konfigurasjonsløsningen er Roland DGs BN-20 og VS serie en ideell løsning for små trykkerier, byråer og serigrafivirksomheter i mellomstørrelsen, som ønsker å øke produktivitet og tilføre merverdi til det de tilbyr markedet, sier Rosenkrantz.

Produktenes livssyklus blir kortere og kortere, som et resultat av at verktøy til visuell kommunikasjon blir mer og mer betydningsfulle for å flytte og stimulere salget i varehandelen. Med sin nye, hvite blekk-konfigurasjon, ønsker Roland DG å tilby trykkerivirksomhetene de nødvendige hjelpemidler til å møte den økende etterspørselen etter små serier og spesialtrykk fra store merkevareleverandører, butikk-kjeder og byråer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: