ACT leverer til Arla

Linx IJ350-370 blekkstråleskriver

I sterk konkurranse med en rekke andre aktører sikret ACT Gruppen storkontrakt med den danske næringsmiddelgiganten ARLA. Arlas avdeling i Hobro på Jylland har den siste tiden evaluert flere leverandører av industrielle blekkstråleskrivere for datomerking. Etter utprøving av ulike modeller, falt valget på maskinene fra ACT Logimark Danmark A/S.

Daglig leder Dina Jensen hos ACT Logimark Danmark forteller om en meget tett og spennende konkurranse. Gleden var derfor stor da Arla for kort tid siden meddelte ACT at bedrfiten var valgt som leverandør med sine Linx blekkstråleskrivere. I ordren, som omfatter en rekke blekkstråleskrivere, inngår også datateknisk systemintegrering, samt en serviceavtale som skal sikre problemfri drift i mange år.

ACT Logimark Danmark A/S er det yngste selskapet i ACT Gruppen, som siden 1990 har arbeidet med leveranser av industrielle merkemaskiner og datafangstløsninger til bedrifter over hele Skandinavia.

– Bedriften i Danmark ble etablert i 2010, og denne ordren fra Arla er med på å styrke vår inntreden og vår posisjon også i Danmark, sier administrerende direktør for ACT Gruppen, Kjell Erik Mathiesen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: