ACT leverer til Arla

Linx IJ350-370 blekkstråleskriver

I sterk konkurranse med en rekke andre aktører sikret ACT Gruppen storkontrakt med den danske næringsmiddelgiganten ARLA. Arlas avdeling i Hobro på Jylland har den siste tiden evaluert flere leverandører av industrielle blekkstråleskrivere for datomerking. Etter utprøving av ulike modeller, falt valget på maskinene fra ACT Logimark Danmark A/S.

Daglig leder Dina Jensen hos ACT Logimark Danmark forteller om en meget tett og spennende konkurranse. Gleden var derfor stor da Arla for kort tid siden meddelte ACT at bedrfiten var valgt som leverandør med sine Linx blekkstråleskrivere. I ordren, som omfatter en rekke blekkstråleskrivere, inngår også datateknisk systemintegrering, samt en serviceavtale som skal sikre problemfri drift i mange år.

ACT Logimark Danmark A/S er det yngste selskapet i ACT Gruppen, som siden 1990 har arbeidet med leveranser av industrielle merkemaskiner og datafangstløsninger til bedrifter over hele Skandinavia.

– Bedriften i Danmark ble etablert i 2010, og denne ordren fra Arla er med på å styrke vår inntreden og vår posisjon også i Danmark, sier administrerende direktør for ACT Gruppen, Kjell Erik Mathiesen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: