John Lennons trykkplater på auksjon

John Lennon avbildet samme år som han ga ut sin første bok. Foto: Wikipedia.

Et enestående Beatles samlerobjekt går under hammeren i England 19. Mai. Da selges trykkplatene til John Lennons bok “In His Own Write” til høystbydende i byen Cheswick. Boka ble gitt ut I 1964, og var det første soloprosjektet til noen av gruppens medlemmer. Det har aldri dukket opp noe liknende på markedet, i følge auksjonseksperter, og samlingen omfatter 35 av de totalt 40 platene som ble brukt til å produsere boken. Boka inneholder både noveller, dikt og Lennons surrealistiske strektegninger.

Auksjonshuset Omega forventer stor internasjonal interesse for dette spesielle objektet. Er du interessert, må du forholde deg til en prisantydning på mellom 30.000 og 50.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: