John Lennons trykkplater på auksjon

John Lennon avbildet samme år som han ga ut sin første bok. Foto: Wikipedia.

Et enestående Beatles samlerobjekt går under hammeren i England 19. Mai. Da selges trykkplatene til John Lennons bok “In His Own Write” til høystbydende i byen Cheswick. Boka ble gitt ut I 1964, og var det første soloprosjektet til noen av gruppens medlemmer. Det har aldri dukket opp noe liknende på markedet, i følge auksjonseksperter, og samlingen omfatter 35 av de totalt 40 platene som ble brukt til å produsere boken. Boka inneholder både noveller, dikt og Lennons surrealistiske strektegninger.

Auksjonshuset Omega forventer stor internasjonal interesse for dette spesielle objektet. Er du interessert, må du forholde deg til en prisantydning på mellom 30.000 og 50.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: