John Lennons trykkplater på auksjon

John Lennon avbildet samme år som han ga ut sin første bok. Foto: Wikipedia.

Et enestående Beatles samlerobjekt går under hammeren i England 19. Mai. Da selges trykkplatene til John Lennons bok “In His Own Write” til høystbydende i byen Cheswick. Boka ble gitt ut I 1964, og var det første soloprosjektet til noen av gruppens medlemmer. Det har aldri dukket opp noe liknende på markedet, i følge auksjonseksperter, og samlingen omfatter 35 av de totalt 40 platene som ble brukt til å produsere boken. Boka inneholder både noveller, dikt og Lennons surrealistiske strektegninger.

Auksjonshuset Omega forventer stor internasjonal interesse for dette spesielle objektet. Er du interessert, må du forholde deg til en prisantydning på mellom 30.000 og 50.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: