Drupa: Océ med Memjet bryter lydmuren

På Canons stand presenteres produkter både fra Canon og Océ, og sistnevnte presenterer en prototype på en storformatprinter som kan bli banebrytende innen dette segmentet. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om nyskapningen i vår Drupa-rapport, men her får du en ganske kort beskrivelse av den nye skriveren, som er et resultat av samarbeidet mellem Océ og Memjet:

Sammensmeltingen av Océs produktive hardware og arbeidsflyt med Memjets lynraske skrivehodeteknologi gir en storformatskriver som produserer opptil 15 ganger raskere enn konvensjonell inkjet. Det tilsvarer 500 A-0 fargetrykk per time. Det må kunne kalles å bryte lydmuren for storformatskrivere!

Senere på året vil Océ bekjentgjøre når markedet kan forvente at den nye storformatskriveren kommer i på markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: