Drupa: Océ med Memjet bryter lydmuren

På Canons stand presenteres produkter både fra Canon og Océ, og sistnevnte presenterer en prototype på en storformatprinter som kan bli banebrytende innen dette segmentet. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om nyskapningen i vår Drupa-rapport, men her får du en ganske kort beskrivelse av den nye skriveren, som er et resultat av samarbeidet mellem Océ og Memjet:

Sammensmeltingen av Océs produktive hardware og arbeidsflyt med Memjets lynraske skrivehodeteknologi gir en storformatskriver som produserer opptil 15 ganger raskere enn konvensjonell inkjet. Det tilsvarer 500 A-0 fargetrykk per time. Det må kunne kalles å bryte lydmuren for storformatskrivere!

Senere på året vil Océ bekjentgjøre når markedet kan forvente at den nye storformatskriveren kommer i på markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: