Drupa: Océ med Memjet bryter lydmuren

På Canons stand presenteres produkter både fra Canon og Océ, og sistnevnte presenterer en prototype på en storformatprinter som kan bli banebrytende innen dette segmentet. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om nyskapningen i vår Drupa-rapport, men her får du en ganske kort beskrivelse av den nye skriveren, som er et resultat av samarbeidet mellem Océ og Memjet:

Sammensmeltingen av Océs produktive hardware og arbeidsflyt med Memjets lynraske skrivehodeteknologi gir en storformatskriver som produserer opptil 15 ganger raskere enn konvensjonell inkjet. Det tilsvarer 500 A-0 fargetrykk per time. Det må kunne kalles å bryte lydmuren for storformatskrivere!

Senere på året vil Océ bekjentgjøre når markedet kan forvente at den nye storformatskriveren kommer i på markedet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: