Drupa: Optimisme og suksess

God stemning og optimisme på Drupa 2012

Det er en følbar optimisme i de 19 hallene på Drupa. Etter alle ”Sold”-skiltene å dømme, omsettes det heftig både når det gjelder messens demomaskiner og fremtidige leveranser. Oppslutningen ligger riktignok 20 prosent lavere enn første uke i 2008, men til gjengjeld er det flere beslutningstakere her nå. Hele 51,7 prosent av gjestene er definert som ”top management”, hvilket betyr at flere avtaler kan inngås på stedet.

Flere tall:

– 170.000 besøkende fra 115 land den første uken

– 1.800 journalister fra 69 land

– 1.850 utstillere fra 52 land

– 14,8 prosent av gjestene kommer fra Afrika og Sør-Amerika

– 65 prosent av de besøkende er tilreisende (ikke tyskere)

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: