Drupa: Optimisme og suksess

God stemning og optimisme på Drupa 2012

Det er en følbar optimisme i de 19 hallene på Drupa. Etter alle ”Sold”-skiltene å dømme, omsettes det heftig både når det gjelder messens demomaskiner og fremtidige leveranser. Oppslutningen ligger riktignok 20 prosent lavere enn første uke i 2008, men til gjengjeld er det flere beslutningstakere her nå. Hele 51,7 prosent av gjestene er definert som ”top management”, hvilket betyr at flere avtaler kan inngås på stedet.

Flere tall:

– 170.000 besøkende fra 115 land den første uken

– 1.800 journalister fra 69 land

– 1.850 utstillere fra 52 land

– 14,8 prosent av gjestene kommer fra Afrika og Sør-Amerika

– 65 prosent av de besøkende er tilreisende (ikke tyskere)

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: