Nytt agentur til Nize Equipment

PUBLISERT: 16 mai 2012
OPPDATERT: 16 mai
Niza Equipments Lars Nikolajsen foran bordet fra TopCut Bullmer

Danske Nize Equipment har fått et godt fotfeste i storformatbransjen på få år. Selskapet forhandler utstyr og software fra blant andre Caldera, Mutoh og SwissQPrint, og har nå underskrevet avtale om et nytt skandinavisk agentur på skjærebord fra tyske TopCut Bullmer. Dermed får også norske kunder tilgang til et nytt, spennende produkt.

Blant produktene fra TopCut Bullmer er skjærebordet Premiumcut, som har en imponerende arbeidsbredde på hele 5,2 meter, den bredeste på markedet akkurat nå. Bordets skjærehode kan utstyres med forskjellige verktøy tilpasset materialet, for eksempel kniv, roterende kniv og fresemodul. Premiumcut skjærer i en lang rekke myke og harde materialer i tykkelser på opp til 60 mm.

Bordet fra TopCut Bullmer vil konkurrere med de populære skjærebordene fra Esko og Zünd.

– Det enestående med dette skjærebordet er uten tvil skjærebredden. Det er en industriell maskin som i tillegg til storformat- og emballasjeproduksjon også brukes til mange andre formål, for eksempel i vindkraftindustrien, sier Lars Nikolajsen fra Nize Equipment.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676