Nytt agentur til Nize Equipment

Niza Equipments Lars Nikolajsen foran bordet fra TopCut Bullmer

Danske Nize Equipment har fått et godt fotfeste i storformatbransjen på få år. Selskapet forhandler utstyr og software fra blant andre Caldera, Mutoh og SwissQPrint, og har nå underskrevet avtale om et nytt skandinavisk agentur på skjærebord fra tyske TopCut Bullmer. Dermed får også norske kunder tilgang til et nytt, spennende produkt.

Blant produktene fra TopCut Bullmer er skjærebordet Premiumcut, som har en imponerende arbeidsbredde på hele 5,2 meter, den bredeste på markedet akkurat nå. Bordets skjærehode kan utstyres med forskjellige verktøy tilpasset materialet, for eksempel kniv, roterende kniv og fresemodul. Premiumcut skjærer i en lang rekke myke og harde materialer i tykkelser på opp til 60 mm.

Bordet fra TopCut Bullmer vil konkurrere med de populære skjærebordene fra Esko og Zünd.

– Det enestående med dette skjærebordet er uten tvil skjærebredden. Det er en industriell maskin som i tillegg til storformat- og emballasjeproduksjon også brukes til mange andre formål, for eksempel i vindkraftindustrien, sier Lars Nikolajsen fra Nize Equipment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: