Four Pees oppdaterer og retter

PUBLISERT: 7 juni 2012
OPPDATERT: 7 juni

Four Pees lanserer versjon 4.3 av arbeidsflytløsningene Print Factory og Proof Master. Blant nyhetene fins en HTML-basert logg som sendes fra RIPen og som kan åpnes i en nettleser. I 4.3 er støtte for Macer med Power PC-prosessorer fjernet. Det skyldes visstnok at man heller vil by på full støtte til nye datamaskiner i stedet. Four Pees´ teknikere har dessuten jobbet med å løse over 200 problemer og bugs i de forrige versjonene.

En forbedret Media Manager tillater import og eksport av lister med medier som kan skrives eller trykkes på, en funksjon som skal forenkle overførsel av informasjon til de forskjellige outputenhetene. Programmene fins i utgavene Print Factory & Proof Master 4.3 Editor og Print Factory & Proof Master 4.3 Calibrator.

Versjon 4.3 er en gratis oppdatering for alle som allerede bruker versjon 4.

PrintFactory og ProofMaster 4.3 støtter følgende nye outputenheter:

•    EPSON SC-S306x0 serien
•    HP Designjet Z5200 og Z6200
•    Agfa Titan serien
•    HP Designjet L28500
•    HP Scitex FB 500 og 700
•    Roland LEJ640
•    Roland LEF-12
•    Epson GS6000 CcMmYK
•    Aristo AristoMat serien
•    Fotoba XL serien
•    NeoLT drivere

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1