Four Pees oppdaterer og retter

Four Pees lanserer versjon 4.3 av arbeidsflytløsningene Print Factory og Proof Master. Blant nyhetene fins en HTML-basert logg som sendes fra RIPen og som kan åpnes i en nettleser. I 4.3 er støtte for Macer med Power PC-prosessorer fjernet. Det skyldes visstnok at man heller vil by på full støtte til nye datamaskiner i stedet. Four Pees´ teknikere har dessuten jobbet med å løse over 200 problemer og bugs i de forrige versjonene.

En forbedret Media Manager tillater import og eksport av lister med medier som kan skrives eller trykkes på, en funksjon som skal forenkle overførsel av informasjon til de forskjellige outputenhetene. Programmene fins i utgavene Print Factory & Proof Master 4.3 Editor og Print Factory & Proof Master 4.3 Calibrator.

Versjon 4.3 er en gratis oppdatering for alle som allerede bruker versjon 4.

PrintFactory og ProofMaster 4.3 støtter følgende nye outputenheter:

•    EPSON SC-S306x0 serien
•    HP Designjet Z5200 og Z6200
•    Agfa Titan serien
•    HP Designjet L28500
•    HP Scitex FB 500 og 700
•    Roland LEJ640
•    Roland LEF-12
•    Epson GS6000 CcMmYK
•    Aristo AristoMat serien
•    Fotoba XL serien
•    NeoLT drivere

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: