ACT Gruppen utvider i Danmark

ACT Gruppens administrerende direktør Kjell Erik Mathiesen (t.v) sammen med Claus Ulriksen, ACTs nye representant på Sjælland.

I 22 år har ACT Gruppen levert industrielle merke-, kontroll- og systemløsninger til

bedrifter i Norge og i Sverige, deriblant mange grafiske bedrifter. I 2010 etablerte ACT eget kontor i Jelling på Jylland. Nå utvider selskapet sin aktivitet med kontor på Sjælland.

ACT Logimark Danmark A/S har ansatt Claus Ulriksen som distriktssjef for Sjælland. Claus er 53 år og har over 20 års erfaring fra salg og service av industrielle merkemaskiner. Han tiltrer sin nye stilling i juni.

– Vi opplever interesse og etterspørsel etter våre løsninger også i Danmark, og etablering av et eget kontor på Sjælland kommer som en følge av økende kundekrets i dette området, sier ad­ministrerende direktør Kjell Erik Mathiesen. – Fra før er ACT etablert med 9 kontorer i Sverige og Norge. Dette er en planlagt utvikling av ACT Gruppens skandinaviske satsing. I Danmark har vi vokst raskt i løpet av kort tid, og med Claus på laget har ACT nå representanter i alle deler av Skandinavia, sier gründer Kjell Erik Mathiesen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *