ACT Gruppen utvider i Danmark

ACT Gruppens administrerende direktør Kjell Erik Mathiesen (t.v) sammen med Claus Ulriksen, ACTs nye representant på Sjælland.

I 22 år har ACT Gruppen levert industrielle merke-, kontroll- og systemløsninger til

bedrifter i Norge og i Sverige, deriblant mange grafiske bedrifter. I 2010 etablerte ACT eget kontor i Jelling på Jylland. Nå utvider selskapet sin aktivitet med kontor på Sjælland.

ACT Logimark Danmark A/S har ansatt Claus Ulriksen som distriktssjef for Sjælland. Claus er 53 år og har over 20 års erfaring fra salg og service av industrielle merkemaskiner. Han tiltrer sin nye stilling i juni.

– Vi opplever interesse og etterspørsel etter våre løsninger også i Danmark, og etablering av et eget kontor på Sjælland kommer som en følge av økende kundekrets i dette området, sier ad­ministrerende direktør Kjell Erik Mathiesen. – Fra før er ACT etablert med 9 kontorer i Sverige og Norge. Dette er en planlagt utvikling av ACT Gruppens skandinaviske satsing. I Danmark har vi vokst raskt i løpet av kort tid, og med Claus på laget har ACT nå representanter i alle deler av Skandinavia, sier gründer Kjell Erik Mathiesen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: