ACT Gruppen utvider i Danmark

ACT Gruppens administrerende direktør Kjell Erik Mathiesen (t.v) sammen med Claus Ulriksen, ACTs nye representant på Sjælland.

I 22 år har ACT Gruppen levert industrielle merke-, kontroll- og systemløsninger til

bedrifter i Norge og i Sverige, deriblant mange grafiske bedrifter. I 2010 etablerte ACT eget kontor i Jelling på Jylland. Nå utvider selskapet sin aktivitet med kontor på Sjælland.

ACT Logimark Danmark A/S har ansatt Claus Ulriksen som distriktssjef for Sjælland. Claus er 53 år og har over 20 års erfaring fra salg og service av industrielle merkemaskiner. Han tiltrer sin nye stilling i juni.

– Vi opplever interesse og etterspørsel etter våre løsninger også i Danmark, og etablering av et eget kontor på Sjælland kommer som en følge av økende kundekrets i dette området, sier ad­ministrerende direktør Kjell Erik Mathiesen. – Fra før er ACT etablert med 9 kontorer i Sverige og Norge. Dette er en planlagt utvikling av ACT Gruppens skandinaviske satsing. I Danmark har vi vokst raskt i løpet av kort tid, og med Claus på laget har ACT nå representanter i alle deler av Skandinavia, sier gründer Kjell Erik Mathiesen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: