Ny app skaffer taxi på rappen

Er du ofte på reisefot?  Nå lanseres taxi-appen Click A taxi i Norge. Appen er gratis og sørger for at du ved hjelp av noen få tastetrykk får bestilt taxi. I dag fungerer tjenesten i Skandinavia og Storbritannia, men innen utgangen av 2012 vil den få utbredelse i hele Europa. I løpet av åtte måneder har Click A Taxi fått 75.000 nedlastinger i Danmark. Det bestilles en taxi ved hjelp av appen hvert 5 minutt.

– Nå kan du trygt bestille en taxi i Oslo, København eller Manchester uten å vite nummeret til taxiselskapet eller hvilken adresse du befinner deg på. Vi har gjort jobben med å finne et seriøst taxiselskap for deg, sier Nordisk markedssjef Jostein Pedersen.

Med Click A Taxi kan du enkelt bestille en taxi uten å kjenne til adressen du befinner deg på. Telefonnummeret til det lokale taxiselskapet trenger du ikke å bruke tid på å lete frem, samtidig som telefonkø er historie. Når du har klikket inn bestillingen, får du beskjed om hvilket taxiselskap som er på vei og mottar fortløpende informasjon om beregnet ankomsttid.

I Norge benytter Click A Taxi over 60 forhåndsutvalgte selskaper som gjør at man kan bestille en taxi med et klikk på telefonen uansett hvor man er. Innen utgangen av 2012 vil Click A Taxi også tilby sine kunder muligheten for å betale taxireisen, samt lagre taxikvitteringer digitalt direkte i appen.

Click A Taxi:

–       Tilgjengelig til iPhone, Android, Windows Phone telefoner.

–       Er lastet ned over 75.000 ganger

–       Fungerer i hele Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia

–       Garanterer for en trygg reise med forhåndsvalgte selskaper.

–       Live oppdateringer via pushnotifikasjoner om status på taxi bestillingen.

–       Gratis å laste ned og benytte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: