Ny app skaffer taxi på rappen

Er du ofte på reisefot?  Nå lanseres taxi-appen Click A taxi i Norge. Appen er gratis og sørger for at du ved hjelp av noen få tastetrykk får bestilt taxi. I dag fungerer tjenesten i Skandinavia og Storbritannia, men innen utgangen av 2012 vil den få utbredelse i hele Europa. I løpet av åtte måneder har Click A Taxi fått 75.000 nedlastinger i Danmark. Det bestilles en taxi ved hjelp av appen hvert 5 minutt.

– Nå kan du trygt bestille en taxi i Oslo, København eller Manchester uten å vite nummeret til taxiselskapet eller hvilken adresse du befinner deg på. Vi har gjort jobben med å finne et seriøst taxiselskap for deg, sier Nordisk markedssjef Jostein Pedersen.

Med Click A Taxi kan du enkelt bestille en taxi uten å kjenne til adressen du befinner deg på. Telefonnummeret til det lokale taxiselskapet trenger du ikke å bruke tid på å lete frem, samtidig som telefonkø er historie. Når du har klikket inn bestillingen, får du beskjed om hvilket taxiselskap som er på vei og mottar fortløpende informasjon om beregnet ankomsttid.

I Norge benytter Click A Taxi over 60 forhåndsutvalgte selskaper som gjør at man kan bestille en taxi med et klikk på telefonen uansett hvor man er. Innen utgangen av 2012 vil Click A Taxi også tilby sine kunder muligheten for å betale taxireisen, samt lagre taxikvitteringer digitalt direkte i appen.

Click A Taxi:

–       Tilgjengelig til iPhone, Android, Windows Phone telefoner.

–       Er lastet ned over 75.000 ganger

–       Fungerer i hele Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia

–       Garanterer for en trygg reise med forhåndsvalgte selskaper.

–       Live oppdateringer via pushnotifikasjoner om status på taxi bestillingen.

–       Gratis å laste ned og benytte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: