Ny bok om interaktive trykksaker

Det begynner å bli kjent at den daglige kommunikasjon på trykk kan forlenges av digital interaktivitet, og mange designere har oppdaget verdien av å skape dynamisk dialog mellom trykksaken og de som mottar den.

Boken Hands On gir et innblikk i hvordan man kan skape denne dynamikken. Hands On tar utgangspunkt i trykksakprosjekter, der man gjennom nesten 100 forskjellige konkrete eksempler viser designernes anstrengelser for å skape dialog og beregne respons.

Spreng et brev i luften, legg et puslespill, plant en skog eller spill en melodi. Alle prosjekter i boken skal vise et spesielt aspekt av interaktivitet som kan overraske mottakeren og få vedkommende til å delta aktivt i bruken av trykksaken.

Boken koster $ 40 og bestilles fra Victionary.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: