Böwe Systec og HP utvikler konvoluttløsning

Heiner Kudrus, direktør i Böwe Systec og Kathy Tobin, Vice President og General Manager Specialty Printing Systems hos HP.

Böwe Systec og HP har bygd en felles print-on-demand-løsning for konvoluttering – Epod.

Sentralt for Epod er HPs C500 Color Print Module og Böwe Systecs teknikk som kan kompensere for dynamisk tykkelse. Til sammen gjør disse komponentene det mulig å printe på fylte konvolutter i en hastighet på opp til 22.000 eksemplarer i timen.

Idéen bak fellesprosjektet startet med at Böwe Systec så hvordan majoriteten av selskapets kunder brukte utrykte konvolutter i sine utsendelser. Men logoer i farger, beskjeder, tilbud og selvsagt adressering, skaper mer oppmerksomhet og øker oppmerksomhetsverdien.

HP C500 Color Print Module har en produksjonshastighet på 152,4 meter per minutt i oppløsningen 600 dpi. Skrivehodene har en bredde på 108 millimeter. Den felles løsningen omfatter også Böwe Systecs patentsøkte teknikk for variabel konvoluttykkelse, som takler 1 – 15 millimeters variasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: