Ipex 2014 snart fullbooket

PUBLISERT: 21 juni 2012
OPPDATERT: 21 juni

Ipex-arrangørerne melder at man allerede nå har booket 70 prosent av standskapasiteten på Ipex 2014, som for første gang arrangeres i Londons Excel Centre.

– Utstillerne har vært entusiastiske over flyttingen til London og svært positive til det noe mer besøkervennlige messeområdet, sier Trevor Crawford, direktør for Informa Print & Media Group, som har ansvaret for Ipex 2014.

Leverandørene virker overbevist om at plasseringen i London vil lokke flere gjester fra utlandet. Arrangørgruppen tror også at vi vil få se trykksakkjøpere fra et bredere utvalg av bransjer og sektorer, for eksempel fra bank- og helsevesenet. Enkelte av utstillerne på Ipex 2014 har økt standstørrelsen bemerkelsesverdig, sammenliknet med Ipex 2010. EFIs stand er for eksempel blitt 740 prosent større, mens Konica øker med 95 prosent og Canon med 31 prosent.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676