Ubestrøket magasinpapir fra Holmen

Holmen Paper presenterte i dag det siste tilskuddet i sin produktpalett: Holmen TRND. Det er et ubestrøket matt papir med høy bulk og stor stabilitet.

– Vi er utrolig fornøyd med å kunne lansere dette produktet, sier Tommy Wiksand, salgsdirektør i Holmen Paper. – Holmen TRND er et spennende papir for de som våger å utfordre de tradisjonelle papirvalgene og stikke fram haken. Med Holmen TRND fyller vi et behov på markedet for magasinpapir med litt mer særpreg.

Holmen TRND produseres i gramvektene 60, 70 og 80 gram, samt i fargene hvitt og vintage, som er en varmtonet nyanse. TRND er egnet til offsettrykk og kan leveres i bredder opp til 2750 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: