Ubestrøket magasinpapir fra Holmen

Holmen Paper presenterte i dag det siste tilskuddet i sin produktpalett: Holmen TRND. Det er et ubestrøket matt papir med høy bulk og stor stabilitet.

– Vi er utrolig fornøyd med å kunne lansere dette produktet, sier Tommy Wiksand, salgsdirektør i Holmen Paper. – Holmen TRND er et spennende papir for de som våger å utfordre de tradisjonelle papirvalgene og stikke fram haken. Med Holmen TRND fyller vi et behov på markedet for magasinpapir med litt mer særpreg.

Holmen TRND produseres i gramvektene 60, 70 og 80 gram, samt i fargene hvitt og vintage, som er en varmtonet nyanse. TRND er egnet til offsettrykk og kan leveres i bredder opp til 2750 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: