Adobe Lightroom 4 i skyen

Nå kan man også benytte Adobe Photoshop Lightroom 4 via Adobe Creative Cloud. Både fotoentusiaster og profesjonelle fotografer kan dermed hente Lightroom 4 til hvilken som helst datamaskin, lagre, redigere og dele bilder med andre. Adobe Photoshop Lightroom 4 gir flere muligheter til å justere bildene, herunder justering av skygge og høylys. Programvaren inneholder nye og forbedrede autojusteringer, og med penselen Adjustment Brush kan man justere hvitbalanse, fjerne moiré eller dempe støy i utvalgte områder. Men en fullverdig Photoshop er programmet selvsagt ikke. Lightroom er dedikert til bildebehandling.

Et Adobe Creative Cloud-medlemskap gir brukeren tilgang til alle CS6-programmene, blant annet Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects og Adobe Flash Professional. Creative Cloud-medlemmer kan også dra nytte av integrasjonen med Adobes nye touch apps for iPhone og iPad, som for eksempel Photoshop Touch. Et medlemskap inkluderer opp til 20 GB lagringsplass og mulighet til å publisere fem nettsider med Adobe BusinessCatalyst.

Ett års medlemskap i Creative Cloud koster 390 kroner per måned. Adobe har et introduksjonstilbud på 240 kroner per måned for kunder som allerede har kjøpt CS3, CS4, CS5 eller CS5.5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *