Adobe Lightroom 4 i skyen

Nå kan man også benytte Adobe Photoshop Lightroom 4 via Adobe Creative Cloud. Både fotoentusiaster og profesjonelle fotografer kan dermed hente Lightroom 4 til hvilken som helst datamaskin, lagre, redigere og dele bilder med andre. Adobe Photoshop Lightroom 4 gir flere muligheter til å justere bildene, herunder justering av skygge og høylys. Programvaren inneholder nye og forbedrede autojusteringer, og med penselen Adjustment Brush kan man justere hvitbalanse, fjerne moiré eller dempe støy i utvalgte områder. Men en fullverdig Photoshop er programmet selvsagt ikke. Lightroom er dedikert til bildebehandling.

Et Adobe Creative Cloud-medlemskap gir brukeren tilgang til alle CS6-programmene, blant annet Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects og Adobe Flash Professional. Creative Cloud-medlemmer kan også dra nytte av integrasjonen med Adobes nye touch apps for iPhone og iPad, som for eksempel Photoshop Touch. Et medlemskap inkluderer opp til 20 GB lagringsplass og mulighet til å publisere fem nettsider med Adobe BusinessCatalyst.

Ett års medlemskap i Creative Cloud koster 390 kroner per måned. Adobe har et introduksjonstilbud på 240 kroner per måned for kunder som allerede har kjøpt CS3, CS4, CS5 eller CS5.5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: