Adobe Lightroom 4 i skyen

Nå kan man også benytte Adobe Photoshop Lightroom 4 via Adobe Creative Cloud. Både fotoentusiaster og profesjonelle fotografer kan dermed hente Lightroom 4 til hvilken som helst datamaskin, lagre, redigere og dele bilder med andre. Adobe Photoshop Lightroom 4 gir flere muligheter til å justere bildene, herunder justering av skygge og høylys. Programvaren inneholder nye og forbedrede autojusteringer, og med penselen Adjustment Brush kan man justere hvitbalanse, fjerne moiré eller dempe støy i utvalgte områder. Men en fullverdig Photoshop er programmet selvsagt ikke. Lightroom er dedikert til bildebehandling.

Et Adobe Creative Cloud-medlemskap gir brukeren tilgang til alle CS6-programmene, blant annet Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects og Adobe Flash Professional. Creative Cloud-medlemmer kan også dra nytte av integrasjonen med Adobes nye touch apps for iPhone og iPad, som for eksempel Photoshop Touch. Et medlemskap inkluderer opp til 20 GB lagringsplass og mulighet til å publisere fem nettsider med Adobe BusinessCatalyst.

Ett års medlemskap i Creative Cloud koster 390 kroner per måned. Adobe har et introduksjonstilbud på 240 kroner per måned for kunder som allerede har kjøpt CS3, CS4, CS5 eller CS5.5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: