Ny fespa.com med økt fokus på miljø

FESPA er blitt en av de viktigste arenaer for storformattrykkeriene og deres leverandører. Nå har organisasjonen gitt sin egen hjemmeside en ansiktsløfting som skal gjøre den mer brukervennlig, og dermed også bli en bedre kunnskapsressurs for bransjen. Blant nyhetene på siden er temaet Planet Friendly Printing, der sidens brukere kan finne research og nyheter om bærekraftig storformatproduksjon. Man kan også laste ned en forkortet versjon av FESPAs Planet Friendly Printing Guide. Nye interaktive, sosiale medieplattformer er også en del av det nye oppsettet, blant annet en seksjon med interessante webinarer som er åpne for alle.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *