Ny fespa.com med økt fokus på miljø

FESPA er blitt en av de viktigste arenaer for storformattrykkeriene og deres leverandører. Nå har organisasjonen gitt sin egen hjemmeside en ansiktsløfting som skal gjøre den mer brukervennlig, og dermed også bli en bedre kunnskapsressurs for bransjen. Blant nyhetene på siden er temaet Planet Friendly Printing, der sidens brukere kan finne research og nyheter om bærekraftig storformatproduksjon. Man kan også laste ned en forkortet versjon av FESPAs Planet Friendly Printing Guide. Nye interaktive, sosiale medieplattformer er også en del av det nye oppsettet, blant annet en seksjon med interessante webinarer som er åpne for alle.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: