Ny fespa.com med økt fokus på miljø

FESPA er blitt en av de viktigste arenaer for storformattrykkeriene og deres leverandører. Nå har organisasjonen gitt sin egen hjemmeside en ansiktsløfting som skal gjøre den mer brukervennlig, og dermed også bli en bedre kunnskapsressurs for bransjen. Blant nyhetene på siden er temaet Planet Friendly Printing, der sidens brukere kan finne research og nyheter om bærekraftig storformatproduksjon. Man kan også laste ned en forkortet versjon av FESPAs Planet Friendly Printing Guide. Nye interaktive, sosiale medieplattformer er også en del av det nye oppsettet, blant annet en seksjon med interessante webinarer som er åpne for alle.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: