Bård B. Sandstad inn i Mellow Colour

Etter en særdeles vellykket DRUPA-deltakelse i mai, får Mellow Colour stadig mer å gjøre i Europa, Asia og Australia. Bedriften utvikler blant annet systemer for kvalitetsstyring av farger på trykk.

 

Bård B. Sandstad går nå inn i Mellow Colour for å representere selskapet i Danmark, Norge, Finland, Sverige og Island. Bård niter stor respekt i fagmiljøene, og har lang erfaring både med trykk og grafisk design.  Han er utdannet offsettrykker, har eksamen fra den Grafiske Højskolen i København og en Mastergrad i Graphic Communications Management and Technology fra New York University.

 

Bård blir Mellow Colours kontakt for alt salg og alle tekniske spørsmål i Norden. Han vil samarbeide nært med Mellow Colours team i Storbritannia.

 

Bård B. Sandstad treffes på +4796017906 eller epost: bardsandstad@mellowcolour.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: