Nye sort/hvitt produksjonsmaskiner fra Konica Minolta

Bildet viser PRESS 1250 med to papirmagasinmoduler, kaldbanemagasin for ilegg av fortrykte ark, spiralhullingsenhet, hefteenhet og utleggsenhet med hjørne- og ryggstift.

Konica Minolta lanserer fire nye modeller i sort/hvitt produksjonsegmentet, bizhubsystemene PRESS 1052, PRESS 1250 og PRESS 1250P og PRO 1052. Alle maskinene er basert på samme harward-plattform, men har ulike tilpasningsmuligheter og produksjonsvolumer. Alle modellene har god printkvalitet, samt en rekke nye in-line etterbehandlingsmuligheter.

 

Alle modellene er tilpasset kommersielle digitaltrykk-leverandører og interne hustrykkerier. Kapasiteten er 1200 x 1200 dpi i hastigheter fra 105 til 125 sider per minutt. Maskinene trykker på ulike mediekvaliteter fra 40 – 350 gr/m2, opp til 300 gr/m2 tosidig, og i formatene A5 – SRA3 / 324 x 483 mm. Over 50 forskjellige konfigurasjoner er tilgjengelig, med en stor variasjon av in-line etterbehandling, som automatisk ringbinder, liminnbinding og hefteenhet.

 

– Den totale arbeidsflyten er viktig, og alle modellene er tett integrert i Konica Minoltas arbeidsflytløsninger, som er laget for en enkel og effektiv dokumentproduksjon og administrasjon, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta Business Solutions Norway.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: