Nye sort/hvitt produksjonsmaskiner fra Konica Minolta

PUBLISERT: 2 august 2012
OPPDATERT: 2 august
Bildet viser PRESS 1250 med to papirmagasinmoduler, kaldbanemagasin for ilegg av fortrykte ark, spiralhullingsenhet, hefteenhet og utleggsenhet med hjørne- og ryggstift.

Konica Minolta lanserer fire nye modeller i sort/hvitt produksjonsegmentet, bizhubsystemene PRESS 1052, PRESS 1250 og PRESS 1250P og PRO 1052. Alle maskinene er basert på samme harward-plattform, men har ulike tilpasningsmuligheter og produksjonsvolumer. Alle modellene har god printkvalitet, samt en rekke nye in-line etterbehandlingsmuligheter.

 

Alle modellene er tilpasset kommersielle digitaltrykk-leverandører og interne hustrykkerier. Kapasiteten er 1200 x 1200 dpi i hastigheter fra 105 til 125 sider per minutt. Maskinene trykker på ulike mediekvaliteter fra 40 – 350 gr/m2, opp til 300 gr/m2 tosidig, og i formatene A5 – SRA3 / 324 x 483 mm. Over 50 forskjellige konfigurasjoner er tilgjengelig, med en stor variasjon av in-line etterbehandling, som automatisk ringbinder, liminnbinding og hefteenhet.

 

– Den totale arbeidsflyten er viktig, og alle modellene er tett integrert i Konica Minoltas arbeidsflytløsninger, som er laget for en enkel og effektiv dokumentproduksjon og administrasjon, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta Business Solutions Norway.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik