Nye sort/hvitt produksjonsmaskiner fra Konica Minolta

Bildet viser PRESS 1250 med to papirmagasinmoduler, kaldbanemagasin for ilegg av fortrykte ark, spiralhullingsenhet, hefteenhet og utleggsenhet med hjørne- og ryggstift.

Konica Minolta lanserer fire nye modeller i sort/hvitt produksjonsegmentet, bizhubsystemene PRESS 1052, PRESS 1250 og PRESS 1250P og PRO 1052. Alle maskinene er basert på samme harward-plattform, men har ulike tilpasningsmuligheter og produksjonsvolumer. Alle modellene har god printkvalitet, samt en rekke nye in-line etterbehandlingsmuligheter.

 

Alle modellene er tilpasset kommersielle digitaltrykk-leverandører og interne hustrykkerier. Kapasiteten er 1200 x 1200 dpi i hastigheter fra 105 til 125 sider per minutt. Maskinene trykker på ulike mediekvaliteter fra 40 – 350 gr/m2, opp til 300 gr/m2 tosidig, og i formatene A5 – SRA3 / 324 x 483 mm. Over 50 forskjellige konfigurasjoner er tilgjengelig, med en stor variasjon av in-line etterbehandling, som automatisk ringbinder, liminnbinding og hefteenhet.

 

– Den totale arbeidsflyten er viktig, og alle modellene er tett integrert i Konica Minoltas arbeidsflytløsninger, som er laget for en enkel og effektiv dokumentproduksjon og administrasjon, sier produktsjef Morten Hegge i Konica Minolta Business Solutions Norway.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: