Mobilstyrt merkemaskin fra LINX

Linx Printing Technologies lanserer en ny blekkstråleskriver med mulighet for overvåking og kontroll via nettleser. Brukeren trenger en smarttelefon. Blekkstråleskriverne brukes til dato- og batchmerking av produktemballasje i industriell produksjon.

Fjernkontrollen lar brukerne over­våke og kontrollere sin Linx 7900 skriver via en nettleser, enten på en PC eller en webaktivert smarttelefon. Man kan blant annet starte, pause og stoppe skriveren eller endre og laste ned meldinger fra PC til skriver.

Folk på farten kan enkelt sjekke gjeldende status for skriveren fra sin smarttelefon, for eksem­pel vise gjeldende skrivermelding, skriverteller, blekk- og solventstatus og tid fram til neste service. Brukere kan administrere flere skrivere via et web-grensesnitt. Linx 7900 kan gå i opptil 9000 timer eller 18 måneder mellom hver service. Maskinen leveres i Norge av ACT Gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: