Mobilstyrt merkemaskin fra LINX

Linx Printing Technologies lanserer en ny blekkstråleskriver med mulighet for overvåking og kontroll via nettleser. Brukeren trenger en smarttelefon. Blekkstråleskriverne brukes til dato- og batchmerking av produktemballasje i industriell produksjon.

Fjernkontrollen lar brukerne over­våke og kontrollere sin Linx 7900 skriver via en nettleser, enten på en PC eller en webaktivert smarttelefon. Man kan blant annet starte, pause og stoppe skriveren eller endre og laste ned meldinger fra PC til skriver.

Folk på farten kan enkelt sjekke gjeldende status for skriveren fra sin smarttelefon, for eksem­pel vise gjeldende skrivermelding, skriverteller, blekk- og solventstatus og tid fram til neste service. Brukere kan administrere flere skrivere via et web-grensesnitt. Linx 7900 kan gå i opptil 9000 timer eller 18 måneder mellom hver service. Maskinen leveres i Norge av ACT Gruppen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: