Nye ledere for intern HP-sammenslåing

Verner Hølleland og Ellen Vrålstad inntar sentrale posisjoner i HP.

Hewlett Packard Printing and Personal Systems i Norge har engasjert Verner Hølleland og Ellen Vrålstad som ledere for prosessen som skal integrere PC og print i HP-systemet.

I mars annonserte Hewlett-Packard sammenslåingen av Personal Systems Group (PSG) og Imaging and Printing Group (IPG) til én organisasjon; Printing and Personal Systems Group.

Norgessjef for nye PPS er Verner Hølleland, som er en veteran med 20 år i bransjen, hvorav 13 år i HP. Ellen Vrålstad er direktør for partnerforretningen i PPS.

– Sammenslåingen av de to divisjonene vil føre til en bedre og mer enhetlig kundeopplevelse, sier Verner Hølleland.

– Optimalisering av ressurser og innovasjon på tvers av print og pc vil gi en mer strømlinjeformet organisasjon, legger Ellen Vrålstad til. Hun har 14 års erfaring fra print- og pc–divisjonene i HP.

HP er markedsleder på begge områdene i Norge. Markedsandelen på PC er 27,1 prosent, mens markedsandelen innen print er delt opp i tre kategorier; laser-, blekk- og

storformatskrivere. HP er nummer 1 i alle skriversegmentene med henholdsvis 41 prosent (laser), 34 prosent (blekk) og 64 prosent (storformat). I 2011 leverte HP skrivere og PCer samt tilknyttede løsninger til en verdi av ca 2,6 milliarder kroner til det norske markedet.

PPS skal levere et stort spekter av produkter og løsninger innenfor PC og Print til privat- og bedriftsmarkedet. Produkt- og løsningsporteføljen omfatter PCer og skrivere med mobile utskriftsløsninger ( ePrint og Airprint) for konsumentmarkedet, kraftige arbeidsstasjoner og tynne klienter for bedriftsmarkedet, dokumentløsninger (HP Exstream), administrasjon av print (HP MPS), samt industrielle digitale trykkmaskiner og storformatskrivere for fotografer og profesjonelle brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: