BK Grafisk inn i nytt bygg

BK Grafisk AS har flyttet inn i et nytt, moderne bygg på Nordre Fokserød i Sandefjord. Samtidig med flyttingen fra de gamle lokalene ved Komplett Arena, har BK Grafisk også kjøpt emballasjefabrikken Nanset Kartong AS, som nå er fusjonert inn og har flyttet sin produksjon til de nye lokalene. BK-Gruppen består dermed av fire ulike driftsselskaper: BK Media, BK Nanset Kartong, BK profilering og BK Digital.

BK Grafisk AS har gjennom snart 30 år levert trykksaker til kunder over hele landet. Offisiell åpning av de nye lokalene er planlagt til fredag 21.september, men noe av produksjonen er allerede i gang. BK-Gruppen leverer magasiner, bøker og brosjyrer, emballasje, fasadeskilt og butikkdekor.

Det nye bygget er på 4600 kvadratmeter og har kostet 40 millioner kroner, inkludert tomt og bygg. BK Grafisk AS har nå 55 ansatte og en omsetning på rundt 100 millioner i året.

BK Grafisk har sitt utspring fra BK Trykk as, som ble stiftet i 1982. Fra 2000 har Ingar Jansen, Torgeir Tande og Paul Laws eid og drevet trykkeriet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: