BK Grafisk inn i nytt bygg

PUBLISERT: 16 august 2012
OPPDATERT: 21 mars

BK Grafisk AS har flyttet inn i et nytt, moderne bygg på Nordre Fokserød i Sandefjord. Samtidig med flyttingen fra de gamle lokalene ved Komplett Arena, har BK Grafisk også kjøpt emballasjefabrikken Nanset Kartong AS, som nå er fusjonert inn og har flyttet sin produksjon til de nye lokalene. BK-Gruppen består dermed av fire ulike driftsselskaper: BK Media, BK Nanset Kartong, BK profilering og BK Digital.

BK Grafisk AS har gjennom snart 30 år levert trykksaker til kunder over hele landet. Offisiell åpning av de nye lokalene er planlagt til fredag 21.september, men noe av produksjonen er allerede i gang. BK-Gruppen leverer magasiner, bøker og brosjyrer, emballasje, fasadeskilt og butikkdekor.

Det nye bygget er på 4600 kvadratmeter og har kostet 40 millioner kroner, inkludert tomt og bygg. BK Grafisk AS har nå 55 ansatte og en omsetning på rundt 100 millioner i året.

BK Grafisk har sitt utspring fra BK Trykk as, som ble stiftet i 1982. Fra 2000 har Ingar Jansen, Torgeir Tande og Paul Laws eid og drevet trykkeriet.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324