BK Grafisk inn i nytt bygg

BK Grafisk AS har flyttet inn i et nytt, moderne bygg på Nordre Fokserød i Sandefjord. Samtidig med flyttingen fra de gamle lokalene ved Komplett Arena, har BK Grafisk også kjøpt emballasjefabrikken Nanset Kartong AS, som nå er fusjonert inn og har flyttet sin produksjon til de nye lokalene. BK-Gruppen består dermed av fire ulike driftsselskaper: BK Media, BK Nanset Kartong, BK profilering og BK Digital.

BK Grafisk AS har gjennom snart 30 år levert trykksaker til kunder over hele landet. Offisiell åpning av de nye lokalene er planlagt til fredag 21.september, men noe av produksjonen er allerede i gang. BK-Gruppen leverer magasiner, bøker og brosjyrer, emballasje, fasadeskilt og butikkdekor.

Det nye bygget er på 4600 kvadratmeter og har kostet 40 millioner kroner, inkludert tomt og bygg. BK Grafisk AS har nå 55 ansatte og en omsetning på rundt 100 millioner i året.

BK Grafisk har sitt utspring fra BK Trykk as, som ble stiftet i 1982. Fra 2000 har Ingar Jansen, Torgeir Tande og Paul Laws eid og drevet trykkeriet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: