EISA-pris til Sigma-optikk

EISA-prisene er offentliggjort, og i kategorien for beste makro-objektiv stakk Sigma 150mm F2.8 EX DG OS HSM Macroav med prisen. Det lyssterke objektivet er blant annet velegnet til portretter med uskarp bakgrunn.

Juryens kommentar er:

Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM er blant de beste makroobjektivene på markedet. Kombinasjonen av lang brennvidde og god arbeidsdistanse mellom objektiv og motiv, høy skarphet selv ved største blender og optisk bildestabilisator gjør det perfekt til å fange sky insekter med håndholdt kamera. Men objektivet er også utmerket til å fotografere planter eller portretter når du ønsker en myk og behagelig uskarp bakgrunn. Objektivet er også meget solid laget.

Objektivet finnes for Canon, Nikon, Sony og Sigma og koster 6995,- kroner. Da er solblender inkludert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: