EISA-pris til Sigma-optikk

PUBLISERT: 16 august 2012
OPPDATERT: 16 august

EISA-prisene er offentliggjort, og i kategorien for beste makro-objektiv stakk Sigma 150mm F2.8 EX DG OS HSM Macroav med prisen. Det lyssterke objektivet er blant annet velegnet til portretter med uskarp bakgrunn.

Juryens kommentar er:

Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM er blant de beste makroobjektivene på markedet. Kombinasjonen av lang brennvidde og god arbeidsdistanse mellom objektiv og motiv, høy skarphet selv ved største blender og optisk bildestabilisator gjør det perfekt til å fange sky insekter med håndholdt kamera. Men objektivet er også utmerket til å fotografere planter eller portretter når du ønsker en myk og behagelig uskarp bakgrunn. Objektivet er også meget solid laget.

Objektivet finnes for Canon, Nikon, Sony og Sigma og koster 6995,- kroner. Da er solblender inkludert.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1