EISA-pris til Sigma-optikk

EISA-prisene er offentliggjort, og i kategorien for beste makro-objektiv stakk Sigma 150mm F2.8 EX DG OS HSM Macroav med prisen. Det lyssterke objektivet er blant annet velegnet til portretter med uskarp bakgrunn.

Juryens kommentar er:

Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM er blant de beste makroobjektivene på markedet. Kombinasjonen av lang brennvidde og god arbeidsdistanse mellom objektiv og motiv, høy skarphet selv ved største blender og optisk bildestabilisator gjør det perfekt til å fange sky insekter med håndholdt kamera. Men objektivet er også utmerket til å fotografere planter eller portretter når du ønsker en myk og behagelig uskarp bakgrunn. Objektivet er også meget solid laget.

Objektivet finnes for Canon, Nikon, Sony og Sigma og koster 6995,- kroner. Da er solblender inkludert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *