Megaprint investerer i Liquid Coater

Digitaltrykkeriet Megaprint i Røyken har som første grafiske bedrift i Skandinavia investert i en «Liquid Coater» fra det tyske selskapet Bürkle. Maskinen kan legge UV-lakk på nær sagt

alle materialer, både platematerialer og materialer fra rull. Det finnes en rekke bruksområder for maskinen:

PRIMING.

Legge primer på glass og andre vanskelige materialer som gjør det enklere å skrive på materialet.

LAKKERING/FINISH:

Legge en glanset eller matt hinne utenpå et ferdig trykt materiale for å gi det en ekstra dimensjon, for eksempel høyglans.

BESKYTTELSE/LAMINERING: Et utmerket alternativ til folielaminering og gir lengre levetid til produkter som bilfolie, skilt, veggtapeter med mer.

INDUSTRIELL LAKKERING: Innfarging av plater til bygningsbransjen, møbelbransjen med flere. Et meget godt alternativ til sprøytelakkering. Maskinen er nylig installert i Megaprints nye lokaler i Røyken og vil være operativ fra og med september 2012.

For å få til et perfekt resultat er lakken like viktig som selve maskinen. Megaprint har valgt å samarbeide med den tyske produsenten Marabu.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: