BizDoc styrker staben

Roger Wiig og Morten Larsen er blitt del av BizDocs team av konsulenter.
Digitaltrykk er et vekstområde i grafisk, og stadig nye løsninger skL gi nye forretningsområder. Bruk av QR-koder og nye applikasjoner for produksjon med variable data er to eksempler. I tillegg utvikles produksjonsløsningene med stadig nye tekniske muligheter for effekttrykk, innbinding og materialvalg. Ledelsen i BizDoc tror det er riktig å utvide teamet nå.

– Drupa viste at mulighetene ligger åpne for digitaltrykk, og at det er her den grafiske bransjen bør lete etter nye forretningsområder og fremtidig inntjening. Digitaltrykk spiser hele tiden av offsetmarkedet, og iGen-plattformen fra Xerox viser imponerende produktivitet. En suksessfaktor for produksjonsbedriftene er at de må hjelpe kundene sine med å finne nye markedsaktiviteter og på den måten øke sine kunders omsetning. Kundene våre etterspør kunnskap om å utvikle sin forretning, slik at de ikke bare blir en av mange som kan levere «PDF til papir». Våre nye medarbeidere vil inngå i et sterkt team som har dette øverst på dagsordenen, sier Raymond Rasch og Petter Langkaas, henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i BizDoc.
BizDoc styrker teamet. Roger Wiig (t.v.) og Morten Larsen gleder seg til å arbeide aktivt med digitaltrykkløsninger til BizDocs kunder.Roger Wiig og Morten Larsen er henholdsvis Business Development Manager og Key Account Manager. Begge har lang erfaring med grafiske løsninger, og de vil arbeide med både eksisterende og nye kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: