BizDoc styrker staben

Roger Wiig og Morten Larsen er blitt del av BizDocs team av konsulenter.
Digitaltrykk er et vekstområde i grafisk, og stadig nye løsninger skL gi nye forretningsområder. Bruk av QR-koder og nye applikasjoner for produksjon med variable data er to eksempler. I tillegg utvikles produksjonsløsningene med stadig nye tekniske muligheter for effekttrykk, innbinding og materialvalg. Ledelsen i BizDoc tror det er riktig å utvide teamet nå.

– Drupa viste at mulighetene ligger åpne for digitaltrykk, og at det er her den grafiske bransjen bør lete etter nye forretningsområder og fremtidig inntjening. Digitaltrykk spiser hele tiden av offsetmarkedet, og iGen-plattformen fra Xerox viser imponerende produktivitet. En suksessfaktor for produksjonsbedriftene er at de må hjelpe kundene sine med å finne nye markedsaktiviteter og på den måten øke sine kunders omsetning. Kundene våre etterspør kunnskap om å utvikle sin forretning, slik at de ikke bare blir en av mange som kan levere «PDF til papir». Våre nye medarbeidere vil inngå i et sterkt team som har dette øverst på dagsordenen, sier Raymond Rasch og Petter Langkaas, henholdsvis salgsdirektør og administrerende direktør i BizDoc.
BizDoc styrker teamet. Roger Wiig (t.v.) og Morten Larsen gleder seg til å arbeide aktivt med digitaltrykkløsninger til BizDocs kunder.Roger Wiig og Morten Larsen er henholdsvis Business Development Manager og Key Account Manager. Begge har lang erfaring med grafiske løsninger, og de vil arbeide med både eksisterende og nye kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: